Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам колку си во тек, но во Америка е тренд тие фрикови да се ословуваат со "they/them", иако за еднина станува збор.
не е тренд така да се ословуваат, туку е тренд да се ословуваат така како што сакаат они. Дел од нив избира thеy/them, останатите си имаат измсилено свои.

не е тренд така да се ословуваат, туку е тренд да се ословуваат така како што сакаат они. Дел од нив избира thеy/them, останатите си имаат измсилено свои.
Сè е тоа за во лудницата.

Не знам колку си во тек, но во Америка е тренд тие фрикови да се ословуваат со "they/them", иако за еднина станува збор.
Знам. И ја користам истава фраза за еднина во секоја инстанца...

Како го свртеа наративот болесниците за оваа што пукала во Христијанско школо. Наместо да се збори за трагедијата, сите зборат за тоа како и правеле missgendering. Колку треба да си болен во главата, да се жалиш дека убиецот го условувале со погрешни заменки. Дегени ненормални, болесници тешки.

Лечете се сите што ги поддржувате овие лгбт фрикови и накази.

Како го свртеа наративот болесниците за оваа што пукала во Христијанско школо. Наместо да се збори за трагедијата, сите зборат за тоа како и правеле missgendering. Колку треба да си болен во главата, да се жалиш дека убиецот го условувале со погрешни заменки. Дегени ненормални, болесници тешки.

Лечете се сите што ги поддржувате овие лгбт фрикови и накази.
Мене ми е како ова го квалификуваат како ментално пореметување а не како злосторство на омраза да беше бел муж со нормална сексуална тенденција во прашње..

Иако блатантно се работи за транс омраза врз нормални

Мене ми е како ова го квалификуваат како ментално пореметување а не како злосторство на омраза да беше бел муж со нормална сексуална тенденција во прашње..

Иако блатантно се работи за транс омраза врз нормални
Исто како што не може да си расист према бели луѓе, така не можеш да извршиш злосторство од омраза пошо нели се транс лица и они само шират љубов. Имаат место за секого во срцето освен за белите Христијани.

Gayborhood = педерско маало?

Така нешто изгледа. Ама знам дека јас не би идел и да сум добредојден. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom