Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев да реплицирам за шо како да се дај пример итн... Но така сам че се побијам шо пишев вчера само на игнор ќе има еден извештај како шо треба и нема шо да се објаснуваме на темата вие вашиот филм ние нашиот а тие шо се неутрални и од страна шо гледаа нека судат по мое освен бројката на нежните ништо друго а кај нас се друго од навивачки аспект за ракометот нема шо да се прај муабет се надевам само нема да има фрлање камења како претходно

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Влагаат и почнуваат да се однесуваат како циркузанти и племе па се тегнат со оградата. И после демек Комити се криеле меѓу деца и фамилии и мавале. Пробивте дно. Него шо праиме што една ограда не можевте да бутнете. Нели Скопје ќе го рушевте. Цела Битола по титула? :D

Мислев да реплицирам за шо како да се дај пример итн... Но така сам че се побијам шо пишев вчера само на игнор ќе има еден извештај како шо треба и нема шо да се објаснуваме на темата вие вашиот филм ние нашиот а тие шо се неутрални и од страна шо гледаа нека судат по мое освен бројката на нежните ништо друго а кај нас се друго од навивачки аспект за ракометот нема шо да се прај муабет се надевам само нема да има фрлање камења како претходно

Најјак коментар на линкот што го сподели: They break the fence and pray to God not to break it.

:pos:

Ало, погледнете се што на личите бе. Класични малоумници пуштени од кафез. Влагаат на трибина и земале оградата ќе ја рушат (изгледа вака вашата младина замислуваше дека ќе го вандализира Скопје). Ај што излеговте циркузанти тешки, туку и сопствената екипа си ја извадивте од ритам при изедначен резултат.

Ај одете на навивачки групи и не замарајте тука . Моја грешка шо му реплицирав и на Сајбер .

Најјак коментар на линкот што го сподели: They break the fence and pray to God not to break it.

:pos:
Imase i drug komntar za tie so vlegoja vteren I se vratija nazad ama slabo sum so angliskiot a Dali molele da ne se trgni ogradata ke videvme ako ne dojdea specilajcite tuku vistina so praveja tie na teren 20 dusi a drugite sedeja I navivaa ovie na so se moleja da padni ogradata da slezat nasite

Inaku od strana gledano za obicna publika malku e necivilizirano no e navivacki vlezot posle Lani so praveja od istata tribina so cakmaci I stolcinja vaka so da se ceka tie da pocnat prvo nasite gi vidoa vo blizina I prvi napadnaa da potenciram navivaci a ne obicna publika oti ne frlaa nasite na drugata strana kaj so isto imase obicna publika tuku ovde Bea zabelezani i napadnati tie so se krijat zad obezbeduvanje I obicna publika da napravat incident

Za.kraj daj be imate Vasa Tema so masirate tuka ne mi e jasno
A nasite samo na ignor ovie oti nema so da pisat I objavat osven deka skara praeja pred Sala [emoji1787]

P. S. Едит:поради лошата организација на Вардар и инцидентот преку 30 Чкембари се уапсени и се врши детален претрес,малтретирање и држење во салата, не убија ова го нема никаде па ни таму до кога ќе бидеме граѓани од трет ред во оваа вукојебина од скопска држава

Последно уредено:
Сигурен си ?
Сигурен сум друже. Јас разбирам со обична публика да се провоцирате, да летне и некоја запалка, па и некое столче во еуфорија, али вакво пробивање дно не сум видел. Не знам во каков филм сте влезени, ставиле фантомки, влагаат на трибина на бришан простор, 5 минути тргаат една ограда и земале маваат по публиката со пиротехника и петарди, ничим испровоцирани, без никаква реакција од полиција.
Жалосно за гледање, надвор од секаков ултрас филм, ама тоа е кога на утакмици сте 30 души, 90% од тие еднаш годишно одат на утакмица и ќе и направат штета на групата за цела година што се трудела.
И што после тоа? Седевте ко покиснати, ни навивање ни бутур, ви се усраа играчите, ни ја подарија победата, а можеби и титулата.

igracite teshka katastrofa i pichkarenje pak na to se vrakjame deka nema inaet, nie nervi iskinavme hosni kuropecach najgolem 6 tehnicki greski vo vtoro poluvreme, ne znam koj trener da bese so ova bagra ne mu pomagashe, srce ne znat igracite da prikazat ne znam sho e, dali upravata ne znaj da mu prikszi kako treba ili trenerite, gi preplativme gi zbogativme za vakov sram da jadime, bolno

Пелистер имат далеку подобра екипа,ама немате тренер.Вардар со 3 играчи ве победи.Цела утакмица да им рокневте брз центар ке ги тепавте лесно.
Супер е кога се играт пред полни трибини ама тоа шо деси е брука,ако имат публика од скопје во реваншот во битола ке гледаме иста слика.
Судиите недораснати за вакви натпревари .

Последно уредено:
Инаку Стерјев друже !
Не ти се криви навивачите за шо ве напраја магариња.
Ти си крив за ова :
1. Ги остави да се загреваат 30-40 минути да ги плукат мават зад трибината на Комити .
2. Го годат Лесјак со паричка или упаљач треба да напуштиш терен .
3. Влегват на терен пак чуваш екипа. А летаа и мобилни и упаљачи и парички цело време на терен - не требаше да пуштиш екипа дури не испразнат тој дел трибина .

Ти професоре знаеш шо ќе се деси ова да се случеше во Битола ?

Или води клубот и не ми прај шеми тука или пали патиките . Изгледа и ти не знајш кај тераш еден Михајло и тие " твои судии" денес те напраја Мајмун .

Ај некој поупатен нека кажи шо е казната за фрлање на терен и годење на играч и влегвање на терен? Нека ги казнат парично одземање на бодој итн…. Ова не смееше да се продолжи да се игра. Друга работа настрана од то шо изигравме катастрофално лошо, судите беа приказна за себе, првите 2 мин морковот игра апла со нога овај жолт му дава. Моралес го фрли на клупа Кисум овај 2 мин му дава на Бутино и на Ојлевски. Наредна ситуација го влечат Пешевски на 6 , свири 9, иста потполно ситуација играчот со бр 5 изглумва овие 2 мин му дават на Суси. Без разлика никој не ни е крив сами се подевмаме не поболија овие 2-3 год, нека видат кај грешат управата ова не е на арно.

Последно уредено:
Море се да му ебам на ракометот ги отепаа децата од мавање ,малтретирање,претреси и апсења да лечат комплекси па овие уште се радуваат оти кренати раце на полските хулигани а тие миленичиња на власта и полицијата без ниту една казна а за ќотек да не прајме муабет заштитени како бели мечки ебати државата каде еден искомплексиран џандар можи да напрај трагедија и стампедо крв да мочаат се да му ебам пички само на нас можат да покажуват сила и да маваат вака да малтретираат кучиња партиски !

домаќинот не обезбеди услови за спортски натпревар и треба да им се одземат бодовите....... влегување во терен на навивачите требаше да значи службени бодови за гостинот

домаќинот не обезбеди услови за спортски натпревар и треба да им се одземат бодовите....... влегување во терен на навивачите требаше да значи службени бодови за гостинот
Значи требаше да повлечи екипата и да не игра дури не се испразни трибината .
Плус ти повредуваат голман на сред утакмица . Значи сега по свадба тапани нема.
Помина возот , ги наместија како мали деца се виде уште на загревање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom