- Член од
- 7 јули 2021
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 14
Cestitiki dobili ste ukaz so srekaShto znaci ova
Cestitiki dobili ste ukaz so srekaShto znaci ova
Cestitki dibile ste potpis.I deneska rabotat vo Ministerstvoto.Shto znaci ova
Vi blagofaram. Ne znam dali rabotat mene denes mi se smeni. Edno Prashajne. Ukazot kade mozi da go podignam i koga mozi da rezerviram datum.Cestitki dibile ste potpis.I deneska rabotat vo Ministerstvoto.
Nekade se 6000+ /2020 so neredovna. T.e moze nakaj septemvri 2020 so pravele intervju vo Sofija.Na inter.bev avgust 2020 vo skopje,so star dok. od baba,znae nekoj do kade se stignati so proverka 2020,
Fala na informacite i neka vi so srejka ukazot samo za ubavo da vi sluziiiDa . Jas preku sestra
доказ за оригнал потекло ти треба и пак не си на сигурноЗа жал, по две години чекање на "финална", еве што испадна денес на екранот:
...
Преписката е нередовна. Необходимо е представјане на доп'лнителни документи В срок до 15.05.2023 г. ...
...
5914/2020.
Поздрав,
DrZarkoff
тоа значи дека функционираат исто како македонска администрација. прегледуваат документи како ке им дојде, нема ред таму. не се замарај ногу, проверувај си неделно, кат тад ке ти стигне и на тебе за дополнителни документи. и да имаш и да немаш исти курац ти е јбг, освен ако не си преку родител или брат/сестраздраво, може ли некој да ми помогне, мојот број е 56×× 2020 и статусот се уште не е променет и на еден мој пријател кој е околу 64×× 2020 година му кажаа за дополнителни документи, дали знае некој што значи тоа
Da Denes.Dobro utro na site vo forumov sakav da prasam dali denovive nekoj dobi ykaz sto ima aplicirano preku brat pozzz i ubav den
Sto denes sto dobivas so tie glupi odgovori jas prasav ubavo i korektno i mi odgovorija znam oti denes e sabota toa li sakas da kazesDa Denes.
Stom ne ti barat dopolnitelni dokumenti znaci ke premines na polozitelnoздраво, може ли некој да ми помогне, мојот број е 56×× 2020 и статусот се уште не е променет и на еден мој пријател кој е околу 64×× 2020 година му кажаа за дополнителни документи, дали знае некој што значи тоа
Кога објавував измени во преписки, Бугарите објавуваа дополнителна и во сабота, а тоа трае веќе неколку месеци. Неколку членови напишаа дека денеска добиле указ па без причина напагаш човек.Sto denes sto dobivas so tie glupi odgovori jas prasav ubavo i korektno i mi odgovorija znam oti denes e sabota toa li sakas da kazes
Автоматски споено мислење:
Stom ne ti barat dopolnitelni dokumenti znaci ke premines na polozitelno
ти благодарам братSto denes sto dobivas so tie glupi odgovori jas prasav ubavo i korektno i mi odgovorija znam oti denes e sabota toa li sakas da kazes
Автоматски споено мислење:
Stom ne ti barat dopolnitelni dokumenti znaci ke premines na polozitelno
Мислим 10500-11000.kolku baranja ima podneseno vo 2020 god znae li nekoj