TheOther1
Interista Per Sempre!
воодушевен сум од играта
феноменална игра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
воодушевен сум од играта
со промашен пенал и со гол после 2 минути избиваме на прво место
со ваква игра многу брзо ке се знае кој ке биде шампион![]()
Подобри да не беа Наполи?:uvo::uvo:воодушевен сум од играта
Со играч повеќе цел натпревар , до црвениот картон Наполи беа рамноправен противник .
А Миланез знаеш до каде одат тие дискусии од темата за Интер , а и знаеш дека се имам изјането за судиите стриктно , без никакви местенки од страна , ама да беше обратно ( мечевите со Сиена , Интер, денес црвениот картон ) , е тогаш Интер местат , и фанови на Јуве и фанови на Милан се изјаснуваа за тоа .
Минатата сезона кога Коуто јавно призна по мечот дека играше со рака , дел од вас пак одеа со глава кроз ѕид и велеа дека судиите намерно досудиле пенал .
Искрено мило ми е што се дешава ова и за Милан моментално , бар вие ке се просветлите дека не е Интер виновен што судиите носат дискутабилни одлуки .![]()
кога 2 сезони интер беше на прво место он "никогаш" не местеше, имаШЕ најак тим и никој не се бунеше
едноставно време е да прифатите дека летово милан се засили има најак тим и ако го освои скудето ке биде заслужено
нема љутиш интераши:smir:
со што паѓаат во вода теориите на 98 % од популацијата на форумот дека интер мести /купува судии и слично.
Точно
@ Маца , проблемот е што лани за многу понедискутабилни ситуации Интер ги осудивте овде дека се местачи .
Во првиот дел од првенството , за само 10 кола имаше 3 дискутабилни ситуации во корист на Милан , и никаде никој го нема ставено зборот местење ( ок , освен Думан али он незнае како стојат работите на форумов ) .
Ме интересира ако овој тренд на судење продолжи , дали пак Gazzeto и Тутоспорт ке излегуваат со табели без грешките на судиите.
Така е Чекич. Рано е уште.....во секој случај ќе биде поинтересно од лани.некој по тие табели лани славеше титула![]()
шала на страна ај можеби не беше пенал , двата старта на маџо беа за жолт , можеби немаше еднаков критериум за двата тима но станува збор за релативно неискусни судии и нормално дека ќе подлегнат под авторитетот на гатузо или амброзини. и нема потреба од препукувања сега кога и така 1 бод е разликата а има милион кола за играње.
Не знам дали имате некој чуден нагон за “обелување’’ од лани или шо е форава,ама уопште нема потреба да се доведува во прашање чист пенал ко денешниот со тие ситуации што си ги расправавте лани до сабајле.
Не знам дали имате некој чуден нагон за “обелување’’ од лани или шо е форава,ама уопште нема потреба да се доведува во прашање чист пенал ко денешниот со тие ситуации што си ги расправавте лани до сабајле.