Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.528
- Поени од реакции
- 4.359
на геријатријаКаде одат 40+ луѓето?
на геријатријаКаде одат 40+ луѓето?
Не сум за таму уштена геријатрија
Не е лесно ќе ти фали...барем нешто нешто не. Но има нови можности сега.Многу бев врзан со семејството, тоа е проблемот.
Ова не ми се верува да е причината. Има тука нешто повеќе од ова!Според мене - бес.
И снемување љубов.
И најверојатно лоши совети ( маж ти се праи Алфа, нападен е, доминантен ) и според мене нарушувањето на односите со татко ѝ, кој беше мој противник од самата свадба. Долго трпев а пред 8 месеци го отерав кај шо му е место. И кампањата почна. Џабе добар татко, добар провајдер, заштитник... Џабе...
Ako nemas problem vo komunikacija so decata, stavot treba da ti bide deka ti semejstvoto (barem najbitnite) uste go imas...Многу бев врзан со семејството, тоа е проблемот.
Да си бил врзан, немаше да се одврзеш така лесно.Многу бев врзан со семејството, тоа е проблемот.
Da, mnogu produktivno e vakov muabet na covek sto mu e tesko...Да си бил врзан, немаше да се одврзеш така лесно.
А што му е толку тешко на пр.?Da, mnogu produktivno e vakov muabet na covek sto mu e tesko...
Cccc...А што му е толку тешко на пр.?
Старателството на децата можел он да го земе....Тешко му е што треба сега сам да се пере, да готви...дека е сам паша, сам ага...Досега немам сретнато маж кој кукал дека тешко му било оти е разведен(можеби два три дена)ама толку.
Ах таа ваша машка солидарност!!!![QUOTE="Mister No, post:
taa pusta zenska solidarnost... Posto mazite, neli, sekogas ne cinat...
Taka e, duso... Se e mozno...Ах таа ваша машка солидарност!!!!
Се е можно душо, а можно е и членов што ја отвирил темава да лаже...се има нели
При речиси секоја бракоразводна парница, ако нема спогодба, мајката добива старателство над децата. Да, тешко е, доаѓаш дома, празна куќа, целиот финансиски товар и сите активност околу домот се на твој грб, сам јадеш, сам спиеш, сам чистиш, сам се рекреираш. Ако имаш среќа, децата ќе ги гледаш еднаш неделно, а ако си некој недоволен среќник, секоја втора недела. Ако си несреќник, еднаш во месецот и баш тој викенд кој треба да го поминеш со децата, излегуваат неодложливи свадби, родендени, веселби, бабата по Хти пат е на смртна постела... Знам дека ќе ти биде тешко, ама пробај да размислиш пред нешто да лупнеш.А што му е толку тешко на пр.?
Старателството на децата можел он да го земе....Тешко му е што треба сега сам да се пере, да готви...дека е сам паша, сам ага...Досега немам сретнато маж кој кукал дека тешко му било оти е разведен(можеби два три дена)ама толку.