Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме зачуди пошто еден тип има две коли со редни регистрации 174/175 и на едната се нови на другата исти.требало и тие
од пазарче, а шо ке ти е?Да си питам јас ... Од каде да земам квалитетен син фломастер ?! Онака силен ?!
N/MKод пазарче, а шо ке ти е?
12.02.2024... од 2024 год треба целосна промена на таблици со нови со ознака НМК, но исто има и некој предлог да се стават само дополнително налепница, јас сега ја регистрирав „по старо“ со МК, ќе си почекам до 2024год!
Немаат набавено доволно таблици. Сите што ги знам кои имаа трицифрени таблици ги сменија. Останав само јассо мк ознака ми се, регистрирав пред 1 месец и ми кажаа на технички дека не треба. Прашав и во полиција, ми вика дека до технички зависи тоа. Така да не се замарај додека не ти кажат при регистрација
100 евра.Колку е казна ако не замениш тоа лепенката?
Ако толку им смета тоа МК на 4 цифрените таблици, не мора да издаваат нови таблици, туку можат да дадат налепница, и да сменат сообраќајна. Што мора нови таблици.да пунат буџетот од некаде мора. Не можат лепенки да дадат кога регистрираш, штампај таблици. Некаде читав ги набавувале за 470 а треба да се платат околу 1200, башка сообраќајна нова.