Koi tvojoeto vrojceЈуни 2020 во Битола. Со крштеница од предок.
Koi tvojoeto vrojceЈуни 2020 во Битола. Со крштеница од предок.
Ова објаснува се, тогаш не се секирајте, исто ви фаќа дали ќе сте на задолжителна или финална во системот, кога ќе дојдете на ред, статусот ќе ви се смени пак во финална, а за кратко ако е се ок и во положително, така да, преписките се тиа, концептот си е ист, работата е таа, само да продолжат со работа со брзо темпо и тоа еЈуни 2020 во Битола. Со крштеница од предок.
Ајде да ти веруваме!Ова објаснува се, тогаш не се секирајте, исто ви фаќа дали ќе сте на задолжителна или финална во системот, кога ќе дојдете на ред, статусот ќе ви се смени пак во финална, а за кратко ако е се ок и во положително, така да, преписките се тиа, концептот си е ист, работата е таа, само да продолжат со работа со брзо темпо и тоа е
Јас останав на финална.Преписка 56../2020.Да, мислам дека само тие што се следни на ред за промена се уште останати на финална.
owwww,Ајде да ти веруваме!
Okolu eden mesecЗдраво да прашам прво бев на финална до 02месец ме ставиа на нередовна , дополнителн документ копија од пасош , однесов во софија , сега ми се смени пак во финална . Колку време отприлика се чека за положително ?
Sega pak li si na finalna posto na mnogu luge od finalna gi vratija vo zadolzitelna proceduraЗдраво да прашам прво бев на финална до 02месец ме ставиа на нередовна , дополнителн документ копија од пасош , однесов во софија , сега ми се смени пак во финална . Колку време отприлика се чека за положително ?
ДА! Сега ти се смени статусот? Алелуја почнаа со укази.Pocituvani. Dali ova znaci deka pominav se, i sega sledno e da zakazam slikanje i idenje vo Sofija?
Pocituvani. Znači li to da sam sve spomenula, a sad je na redu dogovor za slikanje i put u Sofiju?
[/CITAT]
Cestitke. Kada si imao interv.?