Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Јуни 2020 во Битола. Со крштеница од предок.
Ова објаснува се, тогаш не се секирајте, исто ви фаќа дали ќе сте на задолжителна или финална во системот, кога ќе дојдете на ред, статусот ќе ви се смени пак во финална, а за кратко ако е се ок и во положително, така да, преписките се тиа, концептот си е ист, работата е таа, само да продолжат со работа со брзо темпо и тоа е ☺️

Ова објаснува се, тогаш не се секирајте, исто ви фаќа дали ќе сте на задолжителна или финална во системот, кога ќе дојдете на ред, статусот ќе ви се смени пак во финална, а за кратко ако е се ок и во положително, така да, преписките се тиа, концептот си е ист, работата е таа, само да продолжат со работа со брзо темпо и тоа е ☺
Ајде да ти веруваме! ;)

Здраво да прашам прво бев на финална до 02месец ме ставиа на нередовна , дополнителн документ копија од пасош , однесов во софија , сега ми се смени пак во финална . Колку време отприлика се чека за положително ?

Здраво да прашам прво бев на финална до 02месец ме ставиа на нередовна , дополнителн документ копија од пасош , однесов во софија , сега ми се смени пак во финална . Колку време отприлика се чека за положително ?
Okolu eden mesec

Sega pak li si na finalna posto na mnogu luge od finalna gi vratija vo zadolzitelna procedura

Здраво сакам да прашам што значи ова ( Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. ) денеска ми се смени

Postovani saborci,
Dali je neko od vas stavljen na dopunu zbog neplacenog zdravstvenog osiguranja(postojano prebivanie)a da je nakon placenog osiguranja vracen na finalno ili na polozitelno?
Pozdrav

Zdravo, dali nekoj ima kontakt od nekoj mitko od strumica sto posreduval za dokument od arhiv, ili pak da mi predlozite nekoj posrednik

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom