- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.309
- Поени од реакции
- 5.926
Ексклузивен текст, од детал до детал во историјата на тематикава. http://www.novi-svjetski-poredak.co...i-super-brendovi-koji-su-prezivjeli-do-danas/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Разочарувањето на денот за руската автомобилска индустрија: претседателот на Руската Федерација повеќе сака да се вози во јапонски автомобил.
Руска автомобилска индустрија беКоја црна индустрија бе?
Sent from my iPhone using Tapatalk
И ако су лагали мене и ја лажем вас.
...
Незнам како е можно да трескаш вакви глупости во 21 век со компјутер пред тебе и неограничени интернет ресурси.
...
Ако имаш некој факт повели, во спротивно не го трти газот, важи?
па гледаш бе, оди на очно ако не гледаш. У Русија кинезите ги рестартираа фабриките и индустријата работи турбо, склапа Москвич штом ете европјаните не сака да се склапа Рено
Абе глуп!!
Разликуваш прототип и сериско производство на автомобили?
Кристално истото важи и за тебе.
Јас си го кажав моето: ако ме лажеле мене и јас ве лажам вас.
За дополнителни информации, повели информирај се со компјутерот пред тебе во 21 век и неограничените Интернет ресурси.
Ти можеш само сам себе да се лажеш и евентуално некој околу тебе.
еве ти го оригиналниот модел, прочитај 2-3 ствари пред да тресеш зелени.
According to Moscow Vice Mayor Maxim Liksutov, the Moscow government is confident in a sufficient level of demand for 50,000 Moskvich crossovers planned for production in 2023, the main sales will come from carsharing, the corporate segment and officials
Не бил прототип да, се извинувамВо секој случај екстра продажба
![]()
заборави да пишеш за јакната на Путин од 15 илјади евра исто така.