- Член од
- 10 април 2022
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 65
Како јас да сум го пишувавал мислењето се додека од забава не ставив едно стотче,еден апел од мене никогаш не ставајте на апарати!!!Мене не ми се јасни овие на апарати што го трошат времето, парите и живците. Седиш пред тоа и штракаш ко будала, па нели ви станува досадно послем одредено време? Никакво задволство не преставува тоа штракање. А и не знам што мислите, дека баш ти со тој на кој ќе му клапнат црешички и ќе стане богат преку ден. Вакви игри бабине од америка ги играат зошто не ги разбираат останатите игри на среќа.
Ај спортска, покер и некој такви игри ќе разберам, размислуваш, пратиш, ќе го убациш мозокот во втора, Покрај среќа бара и одредено знаење и ако ги разбираш можеби и да ќе ќариш нешто. А на апарати си осуден на пропаст од старт освен на почеток не фатиш нешто крупно и си речеш крај, ме послужи среќата.
Автоматски споено мислење:
Чиста вистина, но ќе се потрудам со контрола на импулсот да го победам злото.Bas za toa kriziranje zboram. Narkomanot ima seriozen problem oti ima hemiska zavisnost. Nikakva tuka samokontrola ne pomaga.
Kockarot od druga strana ednostavno ne moze da se iskontrolira. I nisto ne mu fali dodeka dobiva, problemot e koga ke pocni da gubi.
Ednostavno ne znae koga e vreme da stani. Ustvari znae ama saka da si gi vrati parite so gi izgubil, najcesto tugji.
Nema vrska edno so drugo.