Криминалци и криминални групи во МК

Сега уште келнерот да испадне некој студент од Виница и да му увалат убиство самоубиство и да се спакова ова во архива. Мислам би било нај идеално.

Се зборува дека убијците тргнале од Арачиново.
Сега ке биде во теренот-мала бара пуна крокодила ..

Znaci vaka Поголеми последици врз нападнатите спречил полицаец во цивил кој во тој момент седел на истата маса со нападнатите кои се од скопско Грчец. Полицискиот службеник пукал во напаѓачите во самоодбрана, а немаше сериозно повредени.

na krajot ke ispadne megupoliciska presmetka, ovie kriminalcive kolateralna steta, se nasle na pogresno mesto.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Исто така, според зборувањата низ чаршијата не се исклучува дека у6иството може да има и политичка заднина.

Ова го пишува во неколку статии, како и муабет за крвна одмазда за убиство во Чаир, можно е ради тој ликот Ерол или како се викаше што го рокнаа што пишуваше за групава да е?

Znaci vaka Поголеми последици врз нападнатите спречил полицаец во цивил кој во тој момент седел на истата маса со нападнатите кои се од скопско Грчец. Полицискиот службеник пукал во напаѓачите во самоодбрана, а немаше сериозно повредени.

na krajot ke ispadne megupoliciska presmetka, ovie kriminalcive kolateralna steta, se nasle na pogresno mesto.

За полицаецот во цивилка е за случката со пукањето во Александар Палас,не за ова од денес.

За полицаецот во цивилка е за случката со пукањето во Александар Палас,не за ова од денес.
Moja greska, se izvinuvam za sirenje na dezinformacii.

Да се товари бело, ќе го погоди и овој сектор инфлација.

Де де, два викенда ќе се иде на амфоси и ќе се среди, немора сеа психа да праиш овде па да отиде комад 150 еур.

Да се придружам наизразување сочувство, едно зло помалку, еден штетник помалку, се надевам ке гори во џенемот, како и да е...

и1678144023046.png

Последно уредено:
Nekako @puno mi fali so komentar za bracava!
Da ne e i toj na SLUZHBENOM PUTU prema kosovo?

Oва Шиша Бар кај што се ликвидирани, не е на синот на Шеваљ?
Газда е оџата на џамијата во Скопска Чаршија и внук му Талха Али,син на македонско-турски дипломат и мајка албанка познат адвокат,газди на познат туристичка агенција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom