Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kriticen bese jas go imav na 21.5+ imase 21 poen pa so posledniot shut go dade 23 poeni i izleze od igra. Sabajlevo kako shlag na tortata i tiketot bese dobiten.
Ако некој од темава заслужил да фаќа, си ти.
Редовен си и со типови и прогнози.

23 коша и тоа само за 25 минути игра, минута време повеќе од 2 четвртини.

Кога ќе биде 100% заздравен ќе нема граница испод 30.5, класичната шо ја имаше во Бруклин. Страшен играч.

Igrajte si go Paul asistencii sekoja sega, so Booker, KD i ayton na pick n roll ke ima 12+ sekoja bez problem :)

Ja nastegav vo zivo Monako 169.5+ Screenshot_20230302-211843.png
Автоматски споено мислење:

Bea vo nalet i koga ja uplativ skroz zastanaa. Tesko da ja dade doprva

Последно уредено:
@izimanisnajper обрни внимание шо прави Бриџис во Бруклин. Момакот е прав шутер а границите му се движат околу 20.5 во просек. Од 7 пати што го играм 6 пати излезе, од кои на 4 утакмици префрли уште на полувреме.

Прашање на време е кога ќе ги дигнат границите на околу 24-25 коша.

Срамна минутажа добива Дурант, едвај пола утакмица. А и Феникс е прејак, пуца од секоја позиција и не е само на грбот на Дурант како што беше случај во Бруклин.

Последно уредено:
Vecerva bev svedok na apla namestena basket utakmica i toa prenosot vo zivo od FIBA odese na YouTube...
Ke ve zamolam gledajte go krajot na 4/4 i kazete dali ova ne e mesteno.
Patem vo moja polza bese, gi imav Costa Rica da pobedat, neverojatno krajot bese apla mestenka hahahahaha lelelele

Potocno poslednite 20 sekundi od 4/4 gledajte gi sto se slucuva...

Normalen tek na rabotite kako i na sekoja egal utakmica - nisto cudno ili pa mozda si ti zgresil linko i si pustil druga utakmica

Дечки некој ден да направиме дружба во живо да се собереме кладилничари во кафана од форумов,секој ден лапаме никако да се почестиме :cool:

Може после Ролан Гарос, или јас или @izimanisnajper ќе го платиме цехот во кафаната со парите од кладбата.

Back
На врв Bottom