Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.992
- Поени од реакции
- 5.607
Ајде не поти сега, веќе почнува да смрди. Ајде одјеби.Повторуваш едни исти глупости како расипана плоча, разбирливо кога си алергичен на учење.
Ајде не поти сега, веќе почнува да смрди. Ајде одјеби.Повторуваш едни исти глупости како расипана плоча, разбирливо кога си алергичен на учење.
Повели ти одјеби, секој пат кога засмрдува од авион се забележува дека ти си тропнал одново и одново некоја стара глупост.Ајде не поти сега, веќе почнува да смрди. Ајде одјеби.
Ти засмрдува веројатно, зошо веројатно немиен си. Провери се..Најдобронамерен совет.Повели ти одјеби, секој пат кога засмрдува од авион се забележува дека ти си тропнал одново и одново некоја стара глупост.
Па секако дека е радосен; по кој знае кој пат, пак е на погрешната страна од историјата...Радосен си.
Стигна до изразот "немиен" - доказ дека си уште еден корисен идиот, а не некој кој сака да учи.Ти засмрдува веројатно, зошо веројатно немиен си. Провери се..Најдобронамерен совет.
Mozi e nadvor od tvoite moznosti i kapaciteti pa zatoa nesto matno ti e, nerazbirlivo. Ne se maci, mozis mozokot da si go povredis .Не е поентата за што се борат и што сакаат Украинците, они едноставно си ја сакаат државата, во оние граници од до пред пролетта 2014. Значи Украина во границите од 1991, Украина во советско-социјалистичките граници (со се Крим секако) кој е дел од Украина повеќе децении наназад. Од друга страна никој не може да ги сфати и разбере целите на Русија, што сакаат они, борбата им е за територии/територија, но кои територии, дали само овие досега анектираниве и освоени туку и други, до каде сакаат да одат, до Дњепар ли, до Придњестровје ли, или пак до Полска граница се решени да одат... Руската страна е многу поконфузна во конфликтов, нешто бараат, започнуваат војна, а немаат јасни цели, туку само слушаме со месеци наназад некои ефтини и досадни Кремаљски приказни !
Хаха, човеку, разбери, твоето мислење ми е небитно, и ти реков, слободно одјеби и не биди пролив и не досадувај. Јас само ти кажав што може да ти смрди,а ти како сакаш сфати ме, небитно ми е. Шибај...Стигна до изразот "немиен" - доказ дека си уште еден корисен идиот, а не некој кој сака да учи.
Повели ти провери се, но не ми е најдобронамерен совет, верувај ми, ако си стигнал до изразот "немиен" тогаш си олицетворение на шареноликиот идиотизам кој наводно не го бендисуваш.
Типично за корисен идиот, алергичен си на учење и на туѓи мислења кои не ти чинат на одјавениот и одјебениот памет.Хаха, човеку, разбери, твоето мислење ми е небитно, и ти реков, слободно одјеби и не биди пролив и не досадувај. Јас само ти кажав што може да ти смрди,а ти како сакаш сфати ме, небитно ми е. Шибај...
Toa e ednostavno da go svatish AKO sakas.Не е поентата за што се борат и што сакаат Украинците, они едноставно си ја сакаат државата, во оние граници од до пред пролетта 2014. Значи Украина во границите од 1991, Украина во советско-социјалистичките граници (со се Крим секако) кој е дел од Украина повеќе децении наназад. Од друга страна никој не може да ги сфати и разбере целите на Русија, што сакаат они, борбата им е за територии/територија, но кои територии, дали само овие досега анектираниве и освоени туку и други, до каде сакаат да одат, до Дњепар ли, до Придњестровје ли, или пак до Полска граница се решени да одат... Руската страна е многу поконфузна во конфликтов, нешто бараат, започнуваат војна, а немаат јасни цели, туку само слушаме со месеци наназад некои ефтини и досадни Кремаљски приказни !
Значи си се спремале здраво.Онака, без вазелин...
Отворен е патот на модерни противвоздушни оружја во Иран. Се бунеа за С300 во Иран, сега ќе има С400. Со ова се јакне позицијата на Русија во однос на Турските републики.Се повеќе ќе читаме за вакви вести, се разбира освен кај вазалите од ЕУ
Америка на нозе: Русија ќе го снабдува Иран со моќна воена опрема
Brazil Allows Two Iranian Warships to Dock in Rio Despite US Pressure