- Член од
- 28 јануари 2010
- Мислења
- 1.587
- Поени од реакции
- 1.133
@Хептаграм XI добар/а си?
Се е под контрола@Хептаграм XI добар/а си?
Брише постови кои не му одговараат, дури и си дозволува да ги уредува.Ми ги избриша постовите за твојот спасител Алистер а Хефта?
Погрешно ги преместив во тема Прочка но подфорумот бил Историја. ОДИ ПРОВЕРИ! Не веднаш јадење слатки!Брише постови кои не му одговараат, дури и си дозволува да ги уредува.
И Златикчевичикиус (или како и да се вика), е иста сорта.
Нив не ги занима дали ги прекршуваш форумските правила него дали им се свиѓа постот што си го пишал.
Нит знам што си правел сега, нит ме занима.Погрешно ги преместив во тема Прочка но подфорумот бил Историја. ОДИ ПРОВЕРИ! Не веднаш јадење слатки!
Пратив порака до супермодератори да ги преместат во соодветна тема тука во овој подфорум, бидејќи по грешка ги преместив на погрешен подфорум.
Обожавате да јадете слатки и да судите погрешно.
Абеее
Пак ќе кажам, јадење слатки ништо друго... вие сакате да јадете слатки и да нема последици и потоа пак да јадете слатки како модератор ве брише или казнува бидејќи вие јагниња, ништо погрешно не правитеНит знам што си правел сега, нит ме занима.
Ја зборам за стандардна пракса која ја применуваш цело време.
Објективно?Ајде малку самокритика кога доаѓате тука на подфорумов и пишувате
Необјективна самокритика мислам дека не е воопшто критика Така да, ДА - по можност објективна самокритика бидејќи php и sql сешто трпат, може сешто да излезе од умот на човекот кој што не размислува и само крши прсти по тастатура.Објективно?
Има правила форумов. Ја коа доаѓам аутоматски ги прифаќам, или ме казнуваат.Пак ќе кажам, јадење слатки ништо друго... вие сакате да јадете слатки и да нема последици и потоа пак да јадете слатки како модератор ве брише или казнува бидејќи вие јагниња, ништо погрешно не правите
Ајде малку самокритика кога доаѓате тука на подфорумов и пишувате сешто... ќе може?
Дали и ти од сопствено искуство со самокритика го заклучи тоа или за цело време коректно и објективно пишуваш?може сешто да излезе од умот на човекот кој што не размислува и само крши прсти по тастатура.
Се трудам да е објективно и коректно, но не секогаш успевам во тоа...Дали и ти од сопствено искуство со самокритика го заклучи тоа или за цело време коректно и објективно пишуваш?
Скоро секогаш. Не само последните 2 дена.Дали ти на подфорумов религија следејќи ме насекаде по подфорумов, пишуваш објективно и коректно последните 2 дена?
На тоа и мислев, истото важи и за тебе нели?Не треба другите да ги прашуваш, СЕБЕ СИ се запрашај и поправи во иднина... така оди тоа. САМОКРИТИКА напишав
За сите важи.