ќе напрај дубара ќе ти се слика со на зелено бел картата ,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе напрај дубара ќе ти се слика со на зелено бел картата ,

neka davat koj gi e””” nie naseto za pelister kolku mozime da pomozimeОстај немора [emoji28]
Ние дури купваме тие на секој чекор гратиси дадоа [emoji1787][emoji1787]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk

ќе напрај дубара ќе ти се слика со на зелено бел картата ,![]()

Шо те дупна ѓаоло сега, помина ден два реков таман подзаборај. Ај утре ќе видам шо можам да напрам, ама пивото од уста ми го зеде умо да ти се земи

За шо ти се рефлекторите и трибината за 2лига да имаме најубав стадион и најскап за одржување ,ќе се клат излезе проблем со подземните води и осветлувањето на луксојте не се оставени се брка работата а за трибината изгледа ќе се збора исто со ФФМ да се реновира да не биди пак сама општината но најважно е управата и власите од градот да збораат со ффм и мети за да имаме реално судење и да влеземе прва лига се друго е само бегање од одговорност и префрлање на вина да не речам мачкање на очиДо кај е работата со рефлекторите има некој инфо? Исто со јужната трибина ќе се почни да се реновира? За зад гол трибините одамна изгубив надеж дека ќе ги напрат.
Историски станаја тие рефлекторите упм научна фантастика за градските власти, памтам уште пред 20 год требаше да се клат па лежеа столбојте на “новото” па ги снема и од таму, инфраструктурно мора да се средиме мора да се реновира старата и ако веќе немат пари за зад гол, нека ги постават тие монтажните од ффм, иначе вака со една трибина пак на ништо не личи, и исто терени за тренинг за прва екипа и за младинските екипи. Искрено мене исто ми се фаќа та прва та втора и така немаме конкурентен буџет за излез во европа за титула и да не зборам, дур се овие на власт македонска екипа не зема титула, шошоните перат нелегални пари преку футбалот а богами имат баги за перење.Нека се среди инфраструктурата барем та ќе остани за некој подобри времиња, и така сите крадат наптишват допишват…За шо ти се рефлекторите и трибината за 2лига да имаме најубав стадион и најскап за одржување ,ќе се клат излезе проблем со подземните води и осветлувањето на луксојте не се оставени се брка работата а за трибината изгледа ќе се збора исто со ФФМ да се реновира да не биди пак сама општината но најважно е управата и власите од градот да збораат со ффм и мети за да имаме реално судење и да влеземе прва лига се друго е само бегање од одговорност и префрлање на вина да не речам мачкање на очи
По се изгледа како шо одат работите мака ќе мачиме во фудбалот од суети и големо его
Ај баш да видиме утре Бабунски шо состав ќе извади и конечно ќе не можи да го смени цел состав па да видиме колку сме спремни и шо можиме иако не се мерило Кожуф
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Рефлекторите се донација од ФФМ исто и теренот реконструкцијата со поставувањето на системот за наводнување е од федерација нема врска локална власт оти оретходната шо беше се среди за тоа со трафостаницата и тие дозволите но истата со Наташа и таа од општина шо не сакаше дека се дива градба се вратија монтажните трибини назадИсториски станаја тие рефлекторите упм научна фантастика за градските власти, памтам уште пред 20 год требаше да се клат па лежеа столбојте на “новото” па ги снема и од таму, инфраструктурно мора да се средиме мора да се реновира старата и ако веќе немат пари за зад гол, нека ги постават тие монтажните од ффм, иначе вака со една трибина пак на ништо не личи, и исто терени за тренинг за прва екипа и за младинските екипи. Искрено мене исто ми се фаќа та прва та втора и така немаме конкурентен буџет за излез во европа за титула и да не зборам, дур се овие на власт македонска екипа не зема титула, шошоните перат нелегални пари преку футбалот а богами имат баги за перење.Нека се среди инфраструктурата барем та ќе остани за некој подобри времиња, и така сите крадат наптишват допишват…
so imalo za pivo hahahhaah samo zvoni isto kako za nova godina so ne ogranicena pijacka ke ti sredam kafana odmaШо те дупна ѓаоло сега, помина ден два реков таман подзаборај. Ај утре ќе видам шо можам да напрам, ама пивото од уста ми го зеде умо да ти се земи![]()
![]()