- Член од
- 23 февруари 2019
- Мислења
- 306
- Поени од реакции
- 307
Преку кој брокер?Kazhete mi shto znachi ova digitalen lichen sertifikat na E-Trader platformata i shto kje se sluchi ako ne go instaliram?
Преку кој брокер?Kazhete mi shto znachi ova digitalen lichen sertifikat na E-Trader platformata i shto kje se sluchi ako ne go instaliram?
NLBПреку кој брокер?
Дај пушти Screenshot да видиме како изгледа тоа.
Најдобро прашај го брокерот. Кај мене нема такво нешто.
Дај пушти Screenshot да видиме како изгледа тоа.
Директно оди долу на средина кај Etrader. Нема потреба од таков сертификат.
Inache ne pojasniv. Bev u NLB,potpishuvav dokumenti za platformava,prvpat otvaram account. Na mail mi stigna za aktivacija od PC da odam na linkov
https://broker.nlb.mk/eTrader/
I na ovoj link se pojavuva toa shto go sliknav vo gorenavedenite screenshoti. Prvpat ja koristam platformava,ne znam kako ide seushte ja ucham gledam turtoriali,megjutoa me zachudi ova so sertifikatov,se nadevam znaesh shto e toa.
60%+?Утре е Џерусалемас деј!
#to be or not to be
therealgrim is typing....Прегледај го приврзокот 367899
* овие се мои очекувања за висината на дивидендата
Прегледај го приврзокот 367894
Во една прилика при комуникација со Бранче „акциза“ му реков дека бизнисмените се многу попаметни од него и од Тевдо-Данска и ќе најдат решение да ги надмудрат. Банкиве со резултатите од 4от квартал по се изгледа ќе ги надмудрат комуњарите од МФ.
Не можам да се пожалам, рекордна е добивката кај UNI. Некои дополнителни 665 илјади евра добивка што ги очекував изгледа имаат отидено во резервации, па ќе се појават како добивка во Билансите од 2023 кога нема да има потреба да им се даваат доплнителни пари на партиските паразити.
Па народски кажано до 30.06.2023 очекувам акцијата на UNI да дојди до 100 евра по акција. Нето дивидендата да биде по 5 евра од акција. Релативно лесни 25% од денешната цена. И на цена од 100 евра по акција пак ќе биде најефтина во однос на другите банки.
П.С. КБ Публикум не знам што чекаа до извештајов. Сега нека купуваат на повисоки нивоа.