Абе која титула , не си прајте филмој .
Тоа е тоа , нека си доиграт сезоната , па ќе видиме шо ќе прат на лето.
Мене не ми е јасно зошто го дојсоа и овај новиот Данец

Ај да беше некој екстра квалитет ок ќе разберев , ама вака

.
Абе Управа помирете се дека тие шо ви дојсоа "засилувања" скроз утнаа. Демек со овај Данецот ќе земиме титула

Него ај шо сакате прајте , ама страшно ме нервира имаш потенцијал Павле , имаш шанса за титула 10 % (освен ако не има некоја финта да се дај магичен напиток и да се претворат во Карабатиќ) и сега наместо да го форсираш него (потпиша на 5 години) па да видиш до крај на сезона дали ти е долгорочен потенцијал или не , се форсират оние двата инвалидите од Данска , а детето заковано на клупа .
Чак и мислам дека и Кукуловски шо го префрливте во двојка и замина странство беше поарен од овие двајцата .
Ај обратно еве нема потенцијал тие Данците се поарно , ок прифаќам , па шо курац го носите во прв тим и него и брат му? Демек напредок е овде на клупа , а таму играа цели утакмици
Играчи ако сакате да напрајте треба да играт . Јас не ни знам шо продолжија договор , да беше мое дете курац ќе го потпишевте . Демек млад е со 19 години

а во светскиот ракомет со 19 освојат титули , овде уште млади и зелени се ...
Значи страшно ме нервира кога се уништуваат деца кои имаат квалитет .
Инаку браво за Костевски 50% е подобар од пред 2 месеци , а вервам дека ќе биди уште подобар , само тренинг и тренинг и спортски живот.