Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Kukoski ne eba za site pari. Mora ziceri da gi resavat poke nemozi vaka upm.
Na Kizic ko ke mu trgni znaci,tolku e zavesa na golot,bravo

mrtvi se igracite dzabe ne znat da iskoristat nie se kolime atmosfera da prajme tie mrtovci pocnuvajki od trenerot, isto pa isto ne znajme da tepame, bezdushnost, sto posto sum siguren deka so ovaj trener nikogas hemija nema da se napraj

Или јас не разбирам ракомет ,или ни тренер ни управа ни скаути не знат кај терат .
Па нема жар бе кај овие , кога ќе влези Павле 2-3 минути се гледа детето со жар игра , овие другите ко да сосила да ги тераш да играт.
Среќа на Кизиќ му тргна , а шо е до мене поарно нека не се пласираат нокаут фаза , само ќе не наполнат и дома и на гости .

То шо бара битолската публика е она од некни, тиквеш-алкалоид...овие ни жар, ни инает, ни борба, ни емоција, ни ќеф....и сето то го пренесват и на публиката. Е после оти полупразна е салата, е ќе биди, ова не е тимот кој се бори за нашиот дрес.
Со ваква игра не знам како би парирале на вардар. Павле, Гоце, Кизиќ и Ненад, толку, другото се...

Традиционално мајстори сме да посериме утакмици кои ги држиме во контрола 40тина минути. Да се играше до 40 минута ќе освоевме се.
Мислам дека екипата е ок и има квалитет, најголемата и најважна алка која недостига е квалитетен центар, ќе ја подигне играта за 2 нивоа погоре.

Кај се тие стручњаците шо не убедуваа дека сме јаки и ќе земиме конечно титула во домашното првенство
Ова е резил денес треба платите да ги вратат освен голманите и тој малиот Атанасиевиќ другите плачат за ќотек ова е страмота бе ни срце ,инает ни мадиња сите се пички или големи местачи овие умрените да не можиме да ги тепаме а душа извадивме а трибина после ќе пишеле и плукале шо треба уште да ги галиме море само ќотек за овие чупињата од играчи и тие шо ги носат еден тон пари се трошат за ништо алооо се да ви ебам тоа инвалидите се наполнавме со нерви за куро здравје
Не заслужуваат овие поддршка туку едно пеење и ќотек кој ќе се буни се поминаа сите граници и сега е моментот да се спаси сезоната ако не ништо не прајме пак само турнирот во Струга ќе го земиме ако не ги дат скопјани со судиите и отворете очи гледајте снимка ако не можите дс видите во живо освен Хосни шо можи да скокни и шутни нема друг и малиот близнакот да оди на влез се другото пичка до поголема пичка !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Традиционално мајстори сме да посериме утакмици кои ги држиме во контрола 40тина минути. Да се играше до 40 минута ќе освоевме се.
Мислам дека екипата е ок и има квалитет, најголемата и најважна алка која недостига е квалитетен центар, ќе ја подигне играта за 2 нивоа погоре.

Ти да не си играч во клубот или имаш некој роднина таму кој 40 минути бе со факинг Санташ или како се викаат името не му го знајме за играчи да не збораме ни вадат нерешено дома дно дна
Кој се тие квалитети дај кажи ми отвори ми ги очите абе еден нема да напрајш од сите да ги собериш освен голмани и шикери надвор од форма немаме ништо кој среден бек да имаме на кој ќе дај кој ќе шутни кој има срце и мадиња па и шут оние лани ги плукавме за овие сега се доктори од играчи до тренери ова е скапо платена играчка и забава на тие околу клубот и инвалиди повредени играчи ние сме скапо платена болница ништо друго !
Во напад ќе крени среден бек а во одбрана шо прајме со оние залепени на паркетот еден не мрда гледаш ти или се прајш тука улав кој напрај фаул излезе на девет или се движеше одбраната на 6_0 не не јеби бе овие не можат или пак многу местат ова денес беше врв ај со Војводина ај со Нексе но денес или тешка местенка или за греота сме Кизиќ не спасува на два три пати ебати парите шо ги земаат педерковци парталави се овие сите а ние онде ќе шлукаме и осет за вина никаква ни страм ни перде да се извинат туку да избегаат и одат на кафиња се да му ебам !

Абе која титула , не си прајте филмој .
Тоа е тоа , нека си доиграт сезоната , па ќе видиме шо ќе прат на лето.
Мене не ми е јасно зошто го дојсоа и овај новиот Данец :unsure: Ај да беше некој екстра квалитет ок ќе разберев , ама вака:sramezliv:.

Абе Управа помирете се дека тие шо ви дојсоа "засилувања" скроз утнаа. Демек со овај Данецот ќе земиме титула :(
Него ај шо сакате прајте , ама страшно ме нервира имаш потенцијал Павле , имаш шанса за титула 10 % (освен ако не има некоја финта да се дај магичен напиток и да се претворат во Карабатиќ) и сега наместо да го форсираш него (потпиша на 5 години) па да видиш до крај на сезона дали ти е долгорочен потенцијал или не , се форсират оние двата инвалидите од Данска , а детето заковано на клупа .
Чак и мислам дека и Кукуловски шо го префрливте во двојка и замина странство беше поарен од овие двајцата .

Ај обратно еве нема потенцијал тие Данците се поарно , ок прифаќам , па шо курац го носите во прв тим и него и брат му? Демек напредок е овде на клупа , а таму играа цели утакмици :confused:

Играчи ако сакате да напрајте треба да играт . Јас не ни знам шо продолжија договор , да беше мое дете курац ќе го потпишевте . Демек млад е со 19 години :eek:
а во светскиот ракомет со 19 освојат титули , овде уште млади и зелени се ...

Значи страшно ме нервира кога се уништуваат деца кои имаат квалитет .

Инаку браво за Костевски 50% е подобар од пред 2 месеци , а вервам дека ќе биди уште подобар , само тренинг и тренинг и спортски живот.

Жими Лесјак голманОоО :pos: една или две дали фати, дури да го смени Кизиќ.
Бод за кој најзаслужен е Кизиќ, никаква игра, веќе подолг период сме во грч, повредите си го зедоја данокот (Сери, Суси, а подолго време го нема Велковски), падот на формата (Хосни) тука и Василев ќе го клам, ама рака на срце денес изигра предобро, никаквата минутажа за браќата Атанасијевиќ, по кој знае кој пат правиме грешка со играчи од двојката, префрлени и заковани на клупа, а до тогаш таму биле клучни играчи и најдобри и со право се лути после Јовиќ дека му дава готов производ од играчи кои не добиваат воопшто шанса и после се од почеток. Во најдобра форма моментално е Костески и одлично си ја користи шансата, исто морам да го пофалам и Дејвис, покрај сите плукања кој му ги дадоја, оваа полусезона е препороден, ептен имав доверба во него, ама касно запали дури по пола година, а одбрана кини.
Мора повеќе доверба во Кизиќ и да се пушта повеќе во ротација Павле, барем има жар во детето, користи максимално се....
За празна сала како шо иди времето, се помалце и помалце ќе има, ептен сме за нигде, јас не можам да разберам како сакат да привлечат публика со ваква игра, па тотално е ден губа да си всала со оваа игра, секоја чест само за навивачите!
За тренерот, ваква пајка одамна немало, Чатле за сиротиње :noze:

Во најдобра форма моментално е Костески и одлично си ја користи шансата, исто морам да го пофалам и Дејвис, покрај сите плукања кој му ги дадоја, оваа полусезона е препороден, ептен имав доверба во него, ама касно запали дури по пола година, а одбрана кини.
Шо напредна Дејвис или Дајвис или како и да се вика :( Па тој нема елементарни познавања за среден бек да игра . За одбрана колку толку брка работа , ама за централен ни преглед на игра има , ни скок шут , ни финта за влез ни ништо.

Инаку баш ме интересира зошто се префрлат за џабе носители од 2-ка за да дремат на клупа во прв тим

Абе која титула , не си прајте филмој .
Тоа е тоа , нека си доиграт сезоната , па ќе видиме шо ќе прат на лето.
Мене не ми е јасно зошто го дојсоа и овај новиот Данец :unsure: Ај да беше некој екстра квалитет ок ќе разберев , ама вака:sramezliv:.

Абе Управа помирете се дека тие шо ви дојсоа "засилувања" скроз утнаа. Демек со овај Данецот ќе земиме титула :(
Него ај шо сакате прајте , ама страшно ме нервира имаш потенцијал Павле , имаш шанса за титула 10 % (освен ако не има некоја финта да се дај магичен напиток и да се претворат во Карабатиќ) и сега наместо да го форсираш него (потпиша на 5 години) па да видиш до крај на сезона дали ти е долгорочен потенцијал или не , се форсират оние двата инвалидите од Данска , а детето заковано на клупа .
Чак и мислам дека и Кукуловски шо го префрливте во двојка и замина странство беше поарен од овие двајцата .

Ај обратно еве нема потенцијал тие Данците се поарно , ок прифаќам , па шо курац го носите во прв тим и него и брат му? Демек напредок е овде на клупа , а таму играа цели утакмици :confused:

Играчи ако сакате да напрајте треба да играт . Јас не ни знам шо продолжија договор , да беше мое дете курац ќе го потпишевте . Демек млад е со 19 години :eek:
а во светскиот ракомет со 19 освојат титули , овде уште млади и зелени се ...

Значи страшно ме нервира кога се уништуваат деца кои имаат квалитет .

Инаку браво за Костевски 50% е подобар од пред 2 месеци , а вервам дека ќе биди уште подобар , само тренинг и тренинг и спортски живот.
Има ракомет во Кисум, ама јбг, не можат сами бековите да си направат простор, затоа и велам дека квалитетен центар ќе ја крени играта за две нивоа. Вака ако не помини без центар и ако се намести одбраната, се шутира без врска од неизградени позиции.

Има ракомет во Кисум, ама јбг, не можат сами бековите да си направат простор, затоа и велам дека квалитетен центар ќе ја крени играта за две нивоа. Вака ако не помини без центар и ако се намести одбраната, се шутира без врска од неизградени позиции.
Чисто сумљам , ама ако за некој е рано за проценка е тој ,ако денес ништо не покажа.
А за квалитетен централен ќе почекаме следна година минимум. Сега шо и да земиш 90% ништо подобро од тоа шо имаме нема да најдиш.
Како и да е факт е дека нема хемија , дека нема брз проток на топка , дека уништуваат играчи шо носат од кец за да дремат на клупа и дека нема титула .

То во напад ,дај кажи ми молимте како во одбрана оти нели во ракометот одбраната го решава победникот барем со нормални екипи не со оние од скандинавија тркачите на 50 метри шо играат без центар кажи како ќе се подобриме во одбрана или ќе се крстиме голманите да не спасат
Кој центар ќе го земиме ние го имавме најдобриот последните години ни замина за повеќе пари па и Перич да го вратиме освен игра на пикер немаме ништо а таму одвојуваат или тројца на грб кај Пешевски и толку од нас ќе вртиме околу до пасивна дај кажи една акција шо играме па кој можи еден на еден освен детето кој можи два на два со пикер па оние се гревој не заебавајте да ни игра некој агресивна погоре на девет 6.0 нема 20 голда да дајме
Кој среден можи да го донесиме да ја спасиме сезоната за данецот Каспер е рано да се збора греота е за чоекот некни дојде ќе го видиме ама другите се чотки ќе мора пак со Мирко да играме бек барем да шутка од место ако не јади банани и малиот да се бори мора да го пикнат во оган да игра оти другите не можат
Уствари вака да напрајме еве во последните три четири натпревари кажете една уиграна акција па и за цепелин на ништо не личиме и така ракометот е еби ветер спорт народна скокни шутни ама барем за одбрана можи да се изигра да се напрај анализа јаки и слаби страни ние стојме во место и се чека шо побрзо да заврши натпреварот не му е на овие до ракомет да се докажат и покажат туку да оздрават и да си одат меѓувреме ќе се земат пари и толку ќе биди на чоек да му се одмили и ракомет и све со ваква неигра па уште карти ,викање урлање за шо бе маме му ебам нивно

Одбрана биено сирење, не оди 6-0, не се пробва 5-1, 4-2 да се смени нешто да ги збуниш малце, да му смениш систем, да му изреметиш малце, уште ако чекаме одбрана на Кукоски поарни Заре и Димитровски да ги вратиме, појќе од него ќе дат и појќе мозок ќе имат, чоекот беше доктор за одбрана до пред 2 години, сега е во слободен пат и игра на стара слава. Радовиќ не го пробва на бек, знај да шутни да изненади, одмори го то Хосни малце, ги менва по 3-4ца наеднаш, ти се чини Бакскет играт со болја, Пешевски во напад мислам дека многу поопасен е од Василев, зато пак Василев доктор е во одбрана. Бекот нивни 175 висок не истури, ами то Талески ко ќе дојди пак формата со нас ќе ја крева? Лесјак ако заприметвате или ќе има 2 одбрани или 20, нема средина. Павле ко влезе живна малце, брз е на нозе, продорен, конкретен, овие другите само си ја поддават на ти ја дај ми ја... Ако не се смени сега Валтер ако се чека крај на сезона, Шундовски да се клај мислам дека е МАСТЕРА професор и за Валтер и за Бабиќ, кај шо ојде успех имаше и нигде избркан не е и сегде се задржвал. Иначе се гледа дека екипата нема хемија и + јазична бариера, ама тука тренерот и капитенот треба да напрат нешто, тим билдинг малце хемија да се напрај, и овие странците ко ќе дојдат одма на јазик учење да се пуштат, неможи по 6-12 месеци 2 збора да незнат македонски, се пеј срце на терен, 80% незнат шо се пеј, не разбират, а како очекуваме да ги допри ами и мотивира? Мора да се крева формата, со Алкалоид ќе биди заебана многу, играчки сме поквалитетни ама Лазаров е мозок за Валтер реално... ќе видиме.

Поарно да изгубеа и да испаднеа и да не се бламираме поќе во Европа. Она е мачно за гледање.
Ова ми се чини е прва сезона кај шо игра Пелистер во Европа а кај шо немаме ниедна победа на домашен терен. Толку имам да кажам околу тренерот.
Ако продолжат со вакви глупости, можат и во суперлига да ја решат сезоната за многу брзо.

Нека барат некој плејмејкер добар дури трај преодниот, оти ништо не прат со Танкоски и Дејвис.

*Тргнете го Божо од клупата, срамота е ги преседи 4 сезони на клупа.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom