ми опаѓа ајкјуто од разговор со бугари. Како да си прајш муабет со некој ни основно што не завршил.
Ама и ти едно АЈ КЈУ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ми опаѓа ајкјуто од разговор со бугари. Како да си прајш муабет со некој ни основно што не завршил.
Tи мора да си од Античната фаланга со БГ пасош. Посебна расами опаѓа ајкјуто од разговор со бугари. Како да си прајш муабет со некој ни основно што не завршил.
Да тврдиш дека бугарите се словенски народ само затоа што говореле словенски јазик е апсурд. Тоа е исто ко да речиш дека цела средно-азиска (муслиманска) турска стока шо виреј по степите на Русија е словенска, само затоа што зборувале Руски.
Тоа е исто како да речиш дека Мексико и Јужна Америка се европски Шпанци со сребрена кожа и јаглен црни очи, само затоа што зборувале шпански.
Така и со Бугарија. Турци што зборуваат словенски јазик. Од гените не се бега.
Затоа вечно трзате по нас, мислите Македонија како западен сосед, ќе ви ги опери гените источни.
Nisto konkretno, onaka. Treba nesto konkretno da ima?На што тоа конкретно?
Доста се преправаш дека не си Бугарин. Погледни во огледало и прифати ја вистината, од суштината не се бега.Бугаре дундарион кој профил ти е ова, дали те личи маторе?
Далечен плач си ти и од извесни миле и киро. Мрш.
И вештачката интелигенција е бугарофилска - според неа Самоил е бугарски цар.
Сигурен сум дека вештачката интелигенција повеќе нема да им се допадне на Македонците и заедно со САД, Европа и Бугарија ќе биде прогласена за главен непријател на македонизмот.
Изкуствен интелект: Самуил е бил цар на Б'лгарија
ChatGPT не е најасно с'с с'битија от последните години, но има познанија за историјата
Целиот разговор со вештачката интелигенција - тука:
https://www.segabg.com/category-obs...q9F-_C4sOIT7r1aNvRTKmtfmw1HFpbu16VELGcxBRcDco
Сепак, за Геце, вештачката интелигенција не дава јасен одговор - еднаш дека бил Македонец, па потоа бугарски револуционер, но сигурна е дека зборувал бугарски.![]()
Диудук ,има што паметно да кажеш или си сереш по рождение.^^
Моментот кога ќе дознаеш дека си поглуп од вештачка интелегенција....
^^
Моментот кога ќе дознаеш дека си поглуп од вештачка интелегенција....
Бургундац брат, таман речеостај, ова може ко комплимент ќе го сфати.
Ти си единица за глупост за човештвото..Диудук ,има што паметно да кажеш или си сереш по рождение.
Бегаj у лево.
Дудук ,уште ли бараш улица Гоце Делчев во Београд.Што да се очекува од глуп Бугарин. Лага и манипулација.
Името НЕ Е променето, лажеш козољубецу...Лажеш,сушиш, што е и нормално за тебе...
Најди ми улица цар стјепан или цар душан во скопје.Дудук ,уште ли бараш улица Гоце Делчев во Београд.