Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.512
Да го поздравиш професорот по криминалистика да си се намоча на дипломата и да ја ослободи позицијата на некој покадарен.Антрополошки кажано, милион докази имаш дека командниот кадар на Вагнер сите се нацисти, џабе постирате слики од Уткин кога бил помлад сакајќи да докажете дека „не е тој“. Уткин се нема појавено во јавност (физички) од 2016 год., а се верува дека живее мирен живот под друг идентитет. Сликава од десно е пред 20 години направена, а оваа од лево е од 2021ва.
Уште еден мал хинт да ти дадам, што ми даде еден професор по криминалистика. Кога не си сигурен, и се двоумиш, дали е истиот човек на повеќе слики спореди му ги ушите. Мислам доволно гледаш ти со твоите очи да ги споредиш ушите, и да ми кажиш дали се исти и зошто да?
Автоматски споено мислење:
Дали ги виде сликите од командантите на Вагнер што ги презентирав претходно и како се поздравуваат, и зошто не? И каде тоа доказ дека сум ги прескокнал Украинците? Повелете:
Уткин е нацист со тапија. Вагнер се нацистичка багра како и Азов Колку сакате постирајте слики, мики, мислам очигледно е...
Операција на уши е најлесната и најефтина, и второ светот е отиден неколку векови пред знаењето на твојот професор, па денес дури и дете може да ти искуца фејс рекогнишн скрипта.
Face Detection in just 5 lines of code
Recognize and Manipulate faces with the world’s simplest face recognition python library.
towardsdatascience.com