Тоа ли е пак, научна фантастика. Што ќе биде јако Тенеќе, не останаа Украинци. Странските “доброволци“ стануваат мнозинство во украинската/“украинската“ војска...Ахе бе ме нема на темава и шо убо се опуштивте.
Полека малце, златни, полека, ви го надрви Путин малце со завземање на еден град и сега до Вашингтон ќе стасате
Да ве потсетам само дека така беше и во јуни/јули
Радувајте се уште малце, оти после ќе биди јако.
Не бе, зедов пак нетфликс малце да си погледам серии, џабе трошам време овде, затоа што оваа зима излезе да нема зима, сето беше распутица и тешко беше за војување. Така да прва офанзива од двете страни ќе има некаде април.Тенеќе! Па кај си бе мајсторе? Излезе надвор од бункерот малце на корзо? Ако, ако. Да видиме што си извадил за нас од Глас На Америка и Радио Слободна Европа:
Тоа ли е пак, научна фантастика. Што ќе биде јако Тенеќе, не останаа Украинци. Странските “доброволци“ стануваат мнозинство во украинската/“украинската“ војска...
Само во Соледар, се уништени 14 украински баталјони.Не бе, зедов пак нетфликс малце да си погледам серии, џабе трошам време овде, затоа што оваа зима излезе да нема зима, сето беше распутица и тешко беше за војување. Така да прва офанзива од двете страни ќе има некаде април.
Додуша не е исклучено русите да се изглупираат и порано, па пак да заглават ко лани во март/април.
Иначе Украинците ги чуваат своите најдбри резерви. Претпоставувам во моментов ги обучуваат и спремаат. Русите не успеаа да ги натераат Украинците да ги донесат кај Бахмут и да им ги раситнат.
Ќе биде мачно за Украинците кај Кремина и за Русите кај Бахмут се до пролет.
Дарче, тебе Пригожин, мора да те однесе во фабриката за тролови во Санкт Петербург.
1. Им останаа резерви?!1. Иначе Украинците ги чуваат своите најдбри резерви.
2. Претпоставувам во моментов ги обучуваат и спремаат.
3. Русите не успеаа да ги натераат Украинците да ги донесат кај Бахмут и да им ги раситнат.
Ќе биде мачно за Украинците кај Кремина и за Русите кај Бахмут се до пролет.
mnogu si glup... rusite si gi koristat kadirovci i ostanatite islamski kucinja za da si ja zavrsat rabotata. nato gi koristi ukraincite, poljacite i valjda naskoro vas i sevedzanite... sekoj se cisti od gomna.Треба да си најголемиот идиот на светот за да навиваш за овие ѓубриња и мрши...
Бранителите на православието и ослободителите на Европа..
Сите ,,аналитичари ,, и путинисти - ставите ги фесофете на глава ,земете го коранот и Алаху Акбар
А ,да , не заборавајте и лубрикант, не можете да се чувствувате безбедно со кадиривците.
Знаеме как ги користат ...де што можаа наебаа кози и руски воjници .mnogu si glup... rusite si gi koristat kadirovci i ostanatite islamski kucinja za da si ja zavrsat rabotata. nato gi koristi ukraincite, poljacite i valjda naskoro vas i sevedzanite... sekoj se cisti od gomna.
oh be picko edna, ke si ja imate moskva naskoro pak u himnata...Знаеме как ги користат ...де што можаа наебаа кози и руски воjници .
А да , и пуштаат видеа на Тик Ток за полесно да ги погодат гранатите.