So e to na vrvot, ikri ili ?
Да.So e to na vrvot, ikri ili ?
Ај се мењаме?
Imaj go moeto socuvstvo
Којзнае што си јадел.Imaj go moeto socuvstvo.
Po priroda sum sestojad, jadam se i ne sum gadliv, no uste ednas takvi ( ili slicni na izgled ikri) nikogas povekje. Po gadno nesto nemam probano, bukvalno vkus na iznutrici od ribi ostaveni nekolku sati na zeskoto. Pa mislam random balkanska macka , duri i na @Dumbledore mackite tie kantarkite so gi cuva nema ni da gi pomirisaat, ne da gi jadat, za covek i da ne pravime muabet.
Bljak![]()
Ne ne, tolku bese, rekov jas. Ponatamu po svoj izbor i licno ubeduvanje. Segaaaaa dodusa sama si spomna za taa zakiselenata, nesto kako predizvik, jas sum nevin tuka, nemam nisto so toaКојзнае што си јадел.Мене ми се снемиже неќна од ајкулата, изедов повеќе од што треба, немој да си ми ја спомнал веќе!
![]()
Немам јадено од конзерва, само свежи од тегла. Соленкасти со рибин вкус. Мене ми е пресолено така да ги јадам, ама дава одличен шмек како декор на риба или ракчињаNe ne, tolku bese, rekov jas. Ponatamu po svoj izbor i licno ubeduvanje. Segaaaaa dodusa sama si spomna za taa zakiselenata, nesto kako predizvik, jas sum nevin tuka, nemam nisto so toa.
P.s i so vkus ti imaja tie ikrite ziti se. Moite bea od konzerva nekoj, ostanatite mestanite gi jadeja kako alva, jas crevata ke si gi povratev.
џабе постираш салати
@мкд владе, си доаѓам дома, маж ми ме вика во кујна да видам што купил. Ебена кофа со нешто... Кисело(според амбалажата. Отварам, телешка пача!џабе постираш салати
ние добро знаеме, каква е мрсна секојдневната исхрана таму
мора така, ладно е
сигурно си качила килажа
Begaj izgleda te zarekov so nezgodni jadenja. Vo serija vleze@мкд владе, си доаѓам дома, маж ми ме вика во кујна да видам што купил. Ебена кофа со нешто... Кисело(според амбалажата. Отварам, телешка пача!Плус некое месо со бел лој на него. Сега ќе ја пробам пачата(а мразам пача!).
Дис ис Џекес!
Прегледај го приврзокот 362526Прегледај го приврзокот 362527Прегледај го приврзокот 362528
Едит: гадно како што изгледа.![]()
Ова не е како нашата пача, него кисело. Го исплукав, не можев ни залче да пробам.Begaj izgleda te zarekov so nezgodni jadenja. Vo serija vleze.
Mada piftijata soznam mene uba mi e, ali svinska. Za teleska neznam, nemam probano.
Nisto, ako e tolku gadno, sigurno od ajkulata ti ostana nekoe parce, kolku da go isperis vkusot de.
Ne si bila gladnaОва не е како нашата пача, него кисело. Го исплукав, не можев ни залче да пробам.