Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 3.993
- Поени од реакции
- 9.306
Инцелите и ливадарките пловат на ист брод, и имаме два проблеми тука, едниот е што ливадарките 80% од мажите ги сметаат за апсолутно неатрактивни а другиот е што инцелите ги обвинуваат жените дека се вакви или такви. Можеби проблемот е у тоа што модерните друштва не форсираат моногамни трендови а со тоа и математички земено имаат помала шанса тие што се повеќе не атрактивни да пецнат нешто. Има и уште поголем проблем, кој го зголмува јазот, а тоа е антагонизмот помеѓу ливадарките и инцелите кој делува по принцип на повратна спрега, како у магичен груг.Bodi, zreli livadarki ti se najprosvetleni zeni.. sho bi rekol govinda, nema nekoja sho ne me lajka.
Inaku ko sme vekje na temata, Vlade ja te naogjam direktno vinoven za toa sho se deshava so kucinjava periodov.
Прегледај го приврзокот 362136
Врв е ова агресивно понашање на инцелите кое уште повеќе ствара одбивност кај ливадарките па имаме ситуација на непомирување. Да не правиме муабет што современите општества буквално ги генерираат инцелите со тоа што машката популација ја убиваат у поим. Ко ќе видиш пак се тие мамини синови и некој ги воспитал така. Може има врска тука и хормонални пореметувања поттикнати од нездрав живот, лоша храна, физичка неактивност и т.н. Има уште неколку работи овде околу влијанието на социјални мрежи и AI софтвер за обработка на слики, ама да не им ја упропастуваме темава на ливадарките.