Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.924
- Поени од реакции
- 6.674
Шатци. Во 2022ра на многу начини победив во животот. Скролнав низ телефон пред еден ден и бројот на патавуња што ги направив во само една година беше ме задумал, во еден миг веќе не гледав ни во екранот, туку немо некаде. Нека 2023та комплетно. диво. палаво. го доразврзи, ОСЛОБОДИ! - мојот потенцијал, сето она што молчело и тиштело, сето она што чекало - а дочекало.
Конфедерационис. Мајнс. Мајнс! Моја. *Мој.
Сум ви кажал дека пред да дојдам во Германија, омилена европска земја ми беше Португалија?
Седам во кафе во центарот во мојот Берн. Во мојата Хелветике! и околу мене само прекраснотии од овај народ. Со протекции ги пуштаат да мигрираат во Хелветике. Португалка ми послужи торта од бадеми со чај од ѓумбир.

*ВИЗАНТИЕЦОТ и Полицајците

Некои ве бакнувам. Другите, ве плукам, онака со шлајм в'сурат.
И запомнете:
I back it up, cause I don't give a fuck. If you 'a lame? that's a shame - you can't hang with us.
#BancaNazionaleSwizzera
23
#ДаМиГоПушите! mwa
Конфедерационис. Мајнс. Мајнс! Моја. *Мој.
Сум ви кажал дека пред да дојдам во Германија, омилена европска земја ми беше Португалија?
Седам во кафе во центарот во мојот Берн. Во мојата Хелветике! и околу мене само прекраснотии од овај народ. Со протекции ги пуштаат да мигрираат во Хелветике. Португалка ми послужи торта од бадеми со чај од ѓумбир.

*ВИЗАНТИЕЦОТ и Полицајците

Некои ве бакнувам. Другите, ве плукам, онака со шлајм в'сурат.
И запомнете:
I back it up, cause I don't give a fuck. If you 'a lame? that's a shame - you can't hang with us.
#BancaNazionaleSwizzera
23
#ДаМиГоПушите! mwa
Последно уредено: