Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    726
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.292
Поени од реакции
6.203
a tebe crnci analno te zadovoluvaat ili poveke preferiras Albanci? ajde ne se srami kazi pederu
Незнам тоа, ја не бев на Сејшели со Мајбах наочара. Прашај си ги у партија Иле и Тоњо за ректални анализи. Вашите икони у чмар што се дробеа. Али нема тука ништо лошо love is love. Него ти бе ваков антинаци а немоеш да поднесеш друга раса, со тебе што да се праи? Денацификацијата изгледа ќе почне во редовите на десничарските копита worldwide :)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.410
Поени од реакции
24.574
Незнам тоа, ја не бев на Сејшели со Мајбах наочара. Прашај си ги у партија Иле и Тоњо за ректални анализи. Вашите икони у чмар што се дробеа. Али нема тука ништо лошо love is love. Него ти бе ваков антинаци а немоеш да поднесеш друга раса, со тебе што да се праи? Денацификацијата изгледа ќе почне во редовите на десничарските копита worldwide :)
abe ti rekov ostaj me mene i ile, toni i red drugi.

ti tuka ja nacna temata za rasizam pa redno e prv da se izjasnis kakov kur preferiras, crnecki ili ljockarski. kazi si jasno da se znae koga veke tolku insisitas da ja trues temata so gluposti.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.050
Поени од реакции
9.407
Торбеш, не збори за педерлук, ти душата си ја продал не па шупак. Нема везе, уживај додека ти е времето, додека се слават малоумните, и за вас златно доба има некој предвидено у сценариото. За вас не треба некој да ве затвора и брка, сами ќе се утепате кога после некое време видите дека пет пари не вредите. Колку и да сте одвратни, поодвратни не сте можеле да се родите, на крај пак ќе бидете за жалење.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
Денеска во украинската крчма со назив Тарас Булба. Украинските фанови треба да знаат повеќе кој е ликот. Али секако тие освен за Холодоморот друго незнаат да истресат. Поентата е што има уште кој ти знае колку украински ресторани кои си работат низ Москва. Одеса-Мама и тн. Никој ниту ги пали, ниту со боја ги нападнал, ниту пак имиња им менуваат.
Некако како таа приказна за Руска мржња кон Украинциве неможам да ја видам тука во Москва.
Останува само во приказните на ДејлиМеил, Вашнгтон пост, Шпигел, Билд и остали жута тоалетна хартија да прочитам. И секако амебиве тука што пишуваат зелни.
Леле невладиниов комрад го види :icon_lol::icon_lol::icon_lol: Кој те однел тебе жити се во русија?

Имало украински ресторани? Браво. Не ги палат, алал нека им е. :icon_lol:
Абе комрад, знаеш дека Украина е окупирана од Русија и украина има околу 100.000 жртви? Ти го кажа то водичот? Ама битно имало ресторан Одеса што се викал. Каков лудак. :icon_lol:

Русиве во голбала сеуште не се насскани за целосна војна. Така да полека со желбите на Западот и нашите дотични амеби на форумов за целосна конфронтација со Русија.
Заблагодари им што не се за војна, ќе му пренесеме на Бајден. Вие делегацијата како сте расположени, ќе војувате?

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Леле невладиниов комрад го види :icon_lol::icon_lol::icon_lol: Кој те однел тебе жити се во русија?

Имало украински ресторани? Браво. Не ги палат, алал нека им е. :icon_lol:
Абе комрад, знаеш дека Украина е окупирана од Русија и украина има околу 100.000 жртви? Ти го кажа то водичот? Ама битно имало ресторан Одеса што се викал. Каков лудак. :icon_lol:

Заблагодари им што не се за војна, ќе му пренесеме на Бајден. Вие делегацијата како сте расположени, ќе војувате?
Што си се па ти насерикал, не останаа Украинци да се борат за Украина, сега се борат Пољаци. Проценката е 16 илјади.
Бајден ги пуштил сите две сиви мозочни ќелии на испаша, ни за тоа не мораш да се секираш.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.643
Поени од реакции
33.811
Што си се па ти насерикал, не останаа Украинци да се борат за Украина, сега се борат Пољаци. Проценката е 16 илјади.
Бајден ги пуштил сите две сиви мозочни ќелии на испаша, ни за тоа не мораш да се секираш.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.862
Поени од реакции
12.950
А тие што умираат од глад каде се ?
Автоматски споено мислење:

Прашај го @AntonT12 тој ти е експерт за даноци, работна сила, миграција и допринос кон опшеството.
Автоматски споено мислење:

Нема врска годините, малоумен е.

Оставам експертите на темата пропаст на Русија да ти одговорат на прашањето.

A250CAFD-A3E9-40A8-B25A-9CB9678979D2.jpeg

Поздрав до Македонштината на форумов.

Член од
1 февруари 2005
Мислења
1.299
Поени од реакции
1.806
Среќна нова година на сите, живи здрави, прави и корави, и правилна сексуална ориентација!!!
Доброто ќе победи, без значење на желбата на некој тука или таму по внатрешно убедување или финансиско од НВО-то.
Многу клетви последно време тука, нема смисла дебата со такви особи имаше еден Цитрус и Тенекија, но јас имам копче игнорирај, сега го додавам и Lokvan.
Денацификација иде добро, секој ден по 50 -100- 200 се утилизираат, нормално е и укрите да погодат некогаш 50-60-100 руски војници.
Разликата е што не се дебатира многу за тоа, да речеме денеска уништени 55 исламски фундаменталистти од Чеченските баталјони шеих Мансура и Дудаев.
Убеден сум дека еден ден до пролет фронтот ќе се пукне, немаат струја, вода, производство, немаат и жива сила, оружје имаат, западот им дава, им дава и екипи за тие модерни оружја , им дава и доброволни одреди но мислам дека тоа не е доволно.
Сакат да убацат и стратегиска авијација на РФ, јадрено може да не користат но имат и од вакумските 10 КТ бомби најсилната класична бомба "Таткото на сите бомби", која е користена во Сирија нај веројатно и во Киев и Харков.
Архив Киев:

Ако НАТО не влезе диркно во Украина, оваа година Украина ќе капитулира.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.862
Поени од реакции
12.950
Кобасиците не ги гледам изгледа касно си се сетил да сликаш... Ама ни вотката не ја гледам. И што е она другото, вино некое?
едит: што филмот е со модар патлиџан/сирењето послужено на весник?
Да не ја серам темава.
28F2E53C-FB38-4856-ACC7-F678FFEA9365.jpeg
63CECC63-C165-40B5-AE9B-F8DE3D8245DC.jpeg

Самогонка=домашна водка. Од пченица ја праат. Тоа другото сок од брусница е, стандард им е на Русиве вкафана па и дома тоа да го пијат.
Листовите им се декорација, нешто налик на весници од минатото.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Поздрав до Македонштината на форумов.
Пиши овде некаде дека се Македонски просветители?!

Или исто како на празникот нас ќе ни пуштат честитка дека се Македонски,паралелно на бугарите дека се бугарски?

Kajgana Shop

На врв Bottom