Ivan898
they see you, but you don't see them!
- Член од
- 3 јуни 2020
- Мислења
- 424
- Поени од реакции
- 794
Имаш на претходните страни детаљи за него и објаснето за неговото исчезнување..Кој е тој Буцо, инаку и во Ѓорче се апсело
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш на претходните страни детаљи за него и објаснето за неговото исчезнување..Кој е тој Буцо, инаку и во Ѓорче се апсело
Тој што го опишаа во случајот со исчезнување инаку и во повеќе градови имало апсења, изгледа насекаде е затегната работата периодов.Кој е тој Буцо, инаку и во Ѓорче се апсело
Хммм, пишав на една друга тема дека “во вашата држава има премногу корупција“ е шифриран говор на прекуокеанските Византијци дека ќе има промена на власта и дека момците и девојките кои се на власт во моментов треба да почнат да се пакуваат, т.е. да спасат трошоци за промена на власта однадвор. Редовното и уредно заминување од власт преку оставки, избори итн., ним не им паѓа на памет, па од Ковачевски можеше да се слушне “нам борбата против корупцијата ни е во врвот на нашите приоритети“ Оттаму и визитата наскоро што ќе дојде од прекуокеанскиот Цариград. Неќеш надвор од владини згради ама ќе мораш.Тој што го опишаа во случајот со исчезнување инаку и во повеќе градови имало апсења, изгледа насекаде е затегната работата периодов.
Jas go znam ova kurvicevo, ljubitelka na koks, treva i luksuzni odmori, sme se gleale po zurki cesto i se vrtese stalno u drustvo so sipci i znaese cesto da iskaca so andzelo. Moj poznanik celo vreme im prodavase od treva do koks i ekstazi mozam da kazam ima kondicija ipol za narkotici a sepak e prisebna i ne izgleda taka. Dosta vreme sum na forumov i sum izbeguval da komentiram od odredeni pricini ama ova sto go pisuva agron me prosvetli iako agron e malce otiden u pametot mislam covekot e u pravo. A kurviceto ke go jade kaj i dae sheta so roba celo vreme internacionalno i nikomu nisto.SMRT ZA SVIRKACHITE