jovanovski
Motherfucker Jones
Roma ne Lazio NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!roma sampion ko vrbata ke rodi grozje
FORZA LAZIO
MERDA ROMA

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Roma ne Lazio NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!roma sampion ko vrbata ke rodi grozje
FORZA LAZIO
MERDA ROMA
Нешто нејасно???Хаахаха Лацио фаворит?????
Што ти е !? Лацио е меѓу првите 5 за фаворити, оваа година има јак тим, кој може да совлади доста јака екипа.Хаахаха Лацио фаворит?????
Ајде да го видиме Лацио, што толку е величан..Сакам баш да видам по 10-15тина кола на кое место ќе се наоѓа на табелата, да видиме дали е толку главен фаворит.
Лацио има тим за да се бори против катанија и Киево ама со екипи од високиот ранг како интер,милан и јуве има да го крка во големи величини!
Како што кажа Смерт,Лацио не е меѓу главните фаворити за освојување на скудето,претерано е потценет во однос на ''големата четворка" од медиумите што остава простор да нема толку голем притисок за врвни резултати(читај титула) и ќе игра порастеретено што би требало позитивно да се одрази во корист на тимот...Лацио има тим за да се бори против катанија и Киево ама со екипи од високиот ранг како интер,милан и јуве има да го крка во големи величини!
Секој со свое мислење,да не влагам во непотребна дискусија,според твојов муабет и курчењево глеам дека си од тие "фанови'' што се секогаш за "моментално шампионот",да не речам од ''вчера'' за Интер и наредна сезона ништо чудно да ни дојдеш со друг ник на кајгана :baeh: почеток на сезона е,сешто може да се деси до крај...со оглед на тоа дека твојот тим е на работ на пропаста нема што да се дискутира!
Недај боже да ве снајде проблем како нас што не снајде со одбраната па да се борите за опстанок!
јас прекарот си го носам од 13 години и не би го сменил за ништо!!!
Интер може е шампион од вчера ама барем некогаш бил шампион вие чувството на шампион го имате почувствувано само мизерни 2 пати!
Ај прочитај што си напишал и колку ти има смисла реченицава...??јас прекарот си го носам од 13 години и не би го сменил за ништо!!!
Интер може е шампион од вчера ама барем некогаш бил шампион вие чувството на шампион го имате почувствувано само мизерни 2 пати!
Еве еден од тие Интеристи за коишто пишував погоре.Хех , немој така за омилениот клуб на Татко ми , Лацио . Шала на страна , Лацио од моја страна секогаш имале доза на респект , се сеќавам на нивните златни денови и пеколната средина , Недвед , Консеисао , Симеоне и Верон , ако мене некој ме прашува , ова е најдобрата средина видена во фудбалот во последните 20 години , мое мислење . Штета што фудбалот во Италија се игра и надвор од фудбалските терени , па Лацио претрпе период на финансиски падови , смена на газди и тн и тн па дојде до ситуација да бидат просечен клуб . Но од оваа сезона повторно формираат тим кој може да атакува на излез во Европа , и зашто да не во ЛШ , се е можно во светот на Фудбалот , нели . Одлична задна напаѓачка линија имаат мора да признаам , Пандев , Зарате , Фоџа , и напред искуството на Роки , оваа 4ка може да донесе успешна сезона за Лацио во Серија А и ако за многумина биде изненадување да Лацио котира високо на табелата , за мене истото би било сосем очекувано.