Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.528
- Поени од реакции
- 4.359
* На твоите заостанати заблуди. Изразувај се поточно.Јас сум горд на моите модерни сфаќања
* На твоите заостанати заблуди. Изразувај се поточно.Јас сум горд на моите модерни сфаќања
Na negovata seksualna zastranetost i genetska zgresenost vaka najtocno* На твоите заостанати заблуди. Изразувај се поточно.
па може да видат сите кој како гласал де, што посочуваш тогаш. И тоа нели ти е губење време, оди пишувај во други теми тогашПишување за хомосексуалност и педерана за мене е губење време. Јас бев овде само да ги посочам кои се овде извитоперени и со "модерни сфаќања". Ова е мој последен пост на оваа тема!
Ако више ти е до ситничарењ тоа е фсушност одбивање на користење странска терминологија. Или зенфобија на либтардски јазик.Сите знаеме дека вие што сте до тој степен против ви е само внатрешна хомофобија. Не е ок бидете тоа што сте не се решава тоа со омраза ниту кон другите па ни кон себе . Не сте алфа мужи ако спомнувате "педерна" во секој втор коментар тоа кажува повише за вас
секојдневно користиме странцизми повеќето од нас и без да приметуваме. Можеш пак да си бидеш патриот без да потценуваш некои луѓе различни од тебе (а може и исти )Ако више ти е до ситничарењ тоа е фсушност одбивање на користење странска терминологија. Или зенфобија на либтардски јазик.
Па ако е единствениот начин да престанеш да пишуваш глупости од 2009 ја ти викам даDa jadam ban pred nova godina ili ne, prasanje e sega
Едно е да се користи терминиологија на зборови кои ги немаме, друго е да се заменат постоечки кој што веќе ги имаме.секојдневно користиме странцизми повеќето од нас и без да приметуваме. Можеш пак да си бидеш патриот без да потценуваш некои луѓе различни од тебе (а може и исти )
Фашистички? Wtf manЕдно е да се користи терминиологија на зборови кои ги немаме, друго е да се заменат постоечки кој што веќе ги имаме.
Барањето да се користи специфична терминологија е орвелијански и фашистички од ваша страна
Најголем фашизам и сектаријанство е ЛГБТизмотФашистички? Wtf man
Можам истото да го кажам и за традиционалиститеНајголем фашизам и сектаријанство е ЛГБТизмот
Се однесвуаат како надлуѓе.
Тоа ги прави и најголеми лицемери
Кој кажа дека сум традиционалист? Ја сум атеист.Можам истото да го кажам и за традиционалистите
Под традиционалнист не се подразбира само религијаКој кажа дека сум традиционалист? Ја сум атеист.
И тоа го подразбира на ЛГБТеизмот.