Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.548
- Поени од реакции
- 4.390
* На твоите заостанати заблуди. Изразувај се поточно.Јас сум горд на моите модерни сфаќања![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
* На твоите заостанати заблуди. Изразувај се поточно.Јас сум горд на моите модерни сфаќања![]()
Na negovata seksualna zastranetost i genetska zgresenost vaka najtocno* На твоите заостанати заблуди. Изразувај се поточно.
Пишување за хомосексуалност и педерана за мене е губење време. Јас бев овде само да ги посочам кои се овде извитоперени и со "модерни сфаќања". Ова е мој последен пост на оваа тема!
Ако више ти е до ситничарењ тоа е фсушност одбивање на користење странска терминологија. Или зенфобија на либтардски јазик.Сите знаеме дека вие што сте до тој степен против ви е само внатрешна хомофобија. Не е ок бидете тоа што сте не се решава тоа со омраза ниту кон другите па ни кон себе. Не сте алфа мужи ако спомнувате "педерна" во секој втор коментар тоа кажува повише за вас
Ако више ти е до ситничарењ тоа е фсушност одбивање на користење странска терминологија. Или зенфобија на либтардски јазик.
Па ако е единствениот начин да престанеш да пишуваш глупости од 2009 ја ти викам даDa jadam ban pred nova godina ili ne, prasanje e sega![]()
Едно е да се користи терминиологија на зборови кои ги немаме, друго е да се заменат постоечки кој што веќе ги имаме.секојдневно користиме странцизми повеќето од нас и без да приметуваме. Можеш пак да си бидеш патриот без да потценуваш некои луѓе различни од тебе (а може и исти)
Едно е да се користи терминиологија на зборови кои ги немаме, друго е да се заменат постоечки кој што веќе ги имаме.
Барањето да се користи специфична терминологија е орвелијански и фашистички од ваша страна
Најголем фашизам и сектаријанство е ЛГБТизмотФашистички? Wtf man![]()
Најголем фашизам и сектаријанство е ЛГБТизмот
Се однесвуаат како надлуѓе.
Тоа ги прави и најголеми лицемери
Кој кажа дека сум традиционалист? Ја сум атеист.Можам истото да го кажам и за традиционалистите
Кој кажа дека сум традиционалист? Ја сум атеист.
И тоа го подразбира на ЛГБТеизмот.