Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova tie kako kapak, bidejki vikase po lycamobile deka bile vakvi/onakvi/nikakvi, ustvari imalo i beter.Probav so sekoja suma vcera i denes nejke da nadopolni
Bas taka hahaha za 200 den neka nema nitu sms pak se isplakja ke go portiram brojot denes ke podnesamOva tie kako kapak, bidejki vikase po lycamobile deka bile vakvi/onakvi/nikakvi, ustvari imalo i beter.....!
Epa toa e, operator otkako ke vleze na pazar se zema posle 1god,za da mejguvreme sredat se...Bas taka hahaha za 200 den neka nema nitu sms pak se isplakja ke go portiram brojot denes ke podnesam
Автоматски споено мислење:
Ne se zaebavajte da zemate pripejd od MTEL demek zimaat 6.24 denari za minuta vsusnost zimaat po 12 i povise denari za minuta, derat lom pravat
Proba so 0038973xxxx imam dva pati uspesno nadopolneto onlineProbav so sekoja suma vcera i denes nejke da nadopolni
DaProba so 0038973xxxx
Ami koj ti e kriv, se istrca na mtel, i ops posle 2 nedeli problem.....Portiranje na broj od mrezata na mtel vo mrezata na lajkamobajl ne e mozno, navodno go nemale vo sistem mtel seuste. Ete taka jas za 5 dena pak si menuvam brojce![]()
Astra 19° E и Eutelsat 13° E како и сите други сателити, откако ќе ставиш diseqc мотор на антената, ваков:Прегледај го приврзокот 358671
decki imam vakvo lnb zaedno so total tv sac sakam da prasam kako mozam da go namestam da fakjam astra 19 i eutel sat. ako znae nekoj fala od napred
imam card sharing e sega sakam osven eutel sat i astra da ja fakjamAstra 19° E и Eutelsat 13° E како и сите други сателити, откако ќе ставиш diseqc мотор на антената, ваков:
Прегледај го приврзокот 358678
Не фрлај пари, само free канали ќе гледаш. Тоа што вреди се е кодирано. За секој пакет треба да си платиш. Скап спорт е тоа и не вреди да се вложуваат пари.
Тогаш само мотор. Распрашај се колку чини. Ќе треба и некој да ти наштелува сетинзи затоа што со бирање на сателит антената сама се усмерува кон дадениот сателит.imam card sharing e sega sakam osven eutel sat i astra da ja fakjam
me interesirase posto eden prijatel ima total tv so triple lnb i gi fakja tri sateliti bez motorТогаш само мотор. Распрашај се колку чини. Ќе треба и некој да ти наштелува сетинзи затоа што со бирање на сателит антената сама се усмерува кон дадениот сателит.