m:SAT TV Mакедонија Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Probav so sekoja suma vcera i denes nejke da nadopolni

Attachments

• 779ED00D-7CB9-4F8C-BD14-76CE42BBA300.jpeg
    779ED00D-7CB9-4F8C-BD14-76CE42BBA300.jpeg
    204,5 KB · Прегледи: 18
Последно уредено:
Ova tie kako kapak, bidejki vikase po lycamobile deka bile vakvi/onakvi/nikakvi, ustvari imalo i beter. :pos: ....!
Bas taka hahaha za 200 den neka nema nitu sms pak se isplakja ke go portiram brojot denes ke podnesam
Автоматски споено мислење:

Ne se zaebavajte da zemate pripejd od MTEL demek zimaat 6.24 denari za minuta vsusnost zimaat po 12 i povise denari za minuta, derat lom pravat

Последно уредено:
Bas taka hahaha za 200 den neka nema nitu sms pak se isplakja ke go portiram brojot denes ke podnesam
Автоматски споено мислење:

Ne se zaebavajte da zemate pripejd od MTEL demek zimaat 6.24 denari za minuta vsusnost zimaat po 12 i povise denari za minuta, derat lom pravat
Epa toa e, operator otkako ke vleze na pazar se zema posle 1god,za da mejguvreme sredat se...
inaku za 200mkd, ne ti treba dr, nisto ni karticka ni godisni paketi, na sekoja benziska i tobakoo kiosk, preku ps, dopolnuvaat pusti si 200mkd, *139*. Si aktiviras i 30 denovi si raat za povici/sms/5gb-data....

Portiranje na broj od mrezata na mtel vo mrezata na lajkamobajl ne e mozno, navodno go nemale vo sistem mtel seuste. Ete taka jas za 5 dena pak si menuvam brojce :tapp:

Portiranje na broj od mrezata na mtel vo mrezata na lajkamobajl ne e mozno, navodno go nemale vo sistem mtel seuste. Ete taka jas za 5 dena pak si menuvam brojce :tapp:
Ami koj ti e kriv, se istrca na mtel, i ops posle 2 nedeli problem.....
Aj nemas gajle, barem od 079 mozes na sekoj da se javis/da ispratis sms, so novoto brojce i seto toa za 200mkd,mesecno....

Ne znam zosto se zalite od Lyca... drugar Bog znae od koga e na niv, preku aplikacija si aktivira paketi i si nadopolnuva, nikogas ne se pozalil

EF7E6939-CEEA-4FEE-BD29-A818B5D85FC2.jpeg
decki imam vakvo lnb zaedno so total tv sac sakam da prasam kako mozam da go namestam da fakjam astra 19 i eutel sat. ako znae nekoj fala od napred

Прегледај го приврзокот 358671
decki imam vakvo lnb zaedno so total tv sac sakam da prasam kako mozam da go namestam da fakjam astra 19 i eutel sat. ako znae nekoj fala od napred
Astra 19° E и Eutelsat 13° E како и сите други сателити, откако ќе ставиш diseqc мотор на антената, ваков:
500.png

Не фрлај пари, само free канали ќе гледаш. Тоа што вреди се е кодирано. За секој пакет треба да си платиш. Скап спорт е тоа и не вреди да се вложуваат пари.

Astra 19° E и Eutelsat 13° E како и сите други сателити, откако ќе ставиш diseqc мотор на антената, ваков:
Прегледај го приврзокот 358678

Не фрлај пари, само free канали ќе гледаш. Тоа што вреди се е кодирано. За секој пакет треба да си платиш. Скап спорт е тоа и не вреди да се вложуваат пари.
imam card sharing e sega sakam osven eutel sat i astra da ja fakjam

imam card sharing e sega sakam osven eutel sat i astra da ja fakjam
Тогаш само мотор. Распрашај се колку чини. Ќе треба и некој да ти наштелува сетинзи затоа што со бирање на сателит антената сама се усмерува кон дадениот сателит.

Тогаш само мотор. Распрашај се колку чини. Ќе треба и некој да ти наштелува сетинзи затоа што со бирање на сателит антената сама се усмерува кон дадениот сателит.
me interesirase posto eden prijatel ima total tv so triple lnb i gi fakja tri sateliti bez motor

Ako nekoj slucajno pomislil da stava msat neka batali neka si stavi total tv, na paketot extra se 100 pati poarni od msat. Msat davaat trula kineska oprema i stalno ke vi se desavaat problemi ako cesto gledate tv naprimer kako mene.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom