The Savior
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 4.918
- Поени од реакции
- 9.618
Кумановац да га јебу куде те најдосмоВрањански?
Кумановац да га јебу куде те најдосмоВрањански?
Одат на курва, затоане мора на сите да им се допадне. Но сакам да забележам дека живеам наблизу и секој викенд има најмалку два автобуси од Македонија на паркингот пред Mol Paradise
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 333442
Пола се женски, одат на кур?Одат на курва, затоа
Македонките ве ставаат во иста категорија со цигани, ниска класа, не сакаат ни да погледнат бугар. Може и они идат на курва, модерно време е, тројки прават.Пола се женски, одат на кур?
Декатлон ВитошаРаботат во Недела?
Вие сте мнооогу затуцани во однос на сексот, тоа ми е впечатокот од РСММакедонките ве ставаат во иста категорија со цигани, ниска класа, не сакаат ни да погледнат бугар. Може и они идат на курва, модерно време е, тројки прават.
Еве сега одма идеме. Чекаj нè пред влезот.Има големи попусти ви Софија сега. Peek& Clothenberg -20% на све
Видни са линкове от каде са сликитеЛично сум ги видел СмешкоОвие слики не се некоjа заебанциjа, зградите се наоѓат во центарот на Софиjа.
Лично сум ги видел и имам големи импресии.
Прегледај го приврзокот 358802
Прегледај го приврзокот 358803
Прегледај го приврзокот 358804
Абе глуп еден, сликите сум ги земал од интернет за да покажам како изгледаат зградите во центарот, а jас лично сум ги видел, како што претходно напишав. Оди на курс за Македонски jазик и учи C2!Видни са линкове от каде са сликитеЛично сум ги видел Смешко
Важи.Пред Божиќ трговските центри за време на викендите се преполни со Македонци. Затоа ја давам информацијата
Нема веке македонци во Сончев брег ,освен оние кои работат во хотели и ресторани.Важи.
Преку лето, не забораваj да нè поканиш и на некоj хотел во Сончев брег...оти и таму е преполно со Македонци.
Многу добро знам дека нема.Нема веке македонци во Сончев брег ,освен оние кои работат во хотели и ресторани.
Не одите на одмор во Бугариja како преди 5-6 години...