Сиса за медаља. Ја би и простил.Оваа лажна вест како ли му избегала на Тенеќе, кај се видело некој да инвестира во себе за време на војна.
С 300 беа многу подобри од ова, изгледа снемаа С 300 па ќе ги празнат залихите на САДhttps://www.cnn.com/2022/12/13/politics/us-patriot-missile-defense-system-ukraine/index.html
Финализиран планот за предавање на ПАТРИОТ ракетните системи од Америка на Украина
Фашистичките пички од кремаљ нормално одма почнаа со цмиздрење и плачипичкарење..Ќе биле легитимна мета..ау.
Иранските дрончиња на батерии ги соборуваат без проблеми,им помина модата...друго може од Ким Ун ќе извадат некое ново напредно оружје ,пошто они најновото што го имаат/имаа беше од времето на Горбачов."Втората најсилна"армија во светот заглавена во блатото во Украина и сопствените г*мна.
Он е духот од КиевKe bidi interesno po edno deset dvaeset godini od sega da te slusa nekoj ko ke im kazuvas na nekoi kopiljaci, sekako po sekjavanje za Duhot od Kiev. Eee deca deca, na vremeto so imase eden pilot, Duhot od Kiev go kazvaja, nikoj ne znaese koj e, so e, ko betmen ili supermen nesto. Sam so eden poluraspadnat avion ja unisti cela najmoderna avijacija na edni Rusi i toa eden na eden, onaka maski gradi vgradi so se veli. Vo megjuvreme duri se vrakjase da napolni girivo i cela artilerija im ja sramni so zemja .Abe cudesii deca, cudesii covekot. Takov majka ednas ragja.
Настрана тоа што Духот од Киев е родово флуидна личност... тоа ќе биде вметнато во приказната.Ke bidi interesno po edno deset dvaeset godini od sega da te slusa nekoj ko ke im kazuvas na nekoi kopiljaci, sekako po sekjavanje za Duhot od Kiev. Eee deca deca, na vremeto so imase eden pilot, Duhot od Kiev go kazvaja, nikoj ne znaese koj e, so e, ko betmen ili supermen nesto. Sam so eden poluraspadnat avion ja unisti cela najmoderna avijacija na edni Rusi i toa eden na eden, onaka maski gradi vgradi so se veli. Vo megjuvreme duri se vrakjase da napolni girivo i cela artilerija im ja sramni so zemja .Abe cudesii deca, cudesii covekot. Takov majka ednas ragja.
Ради диверзитет мора да е или премногу дебела личност или ментално ретардирана.Настрана тоа што Духот од Киев е родово флуидна личност... тоа ќе биде вметнато во приказната.
Pa zavisi valjda kolku go drzi umot Teneketo.Настрана тоа што Духот од Киев е родово флуидна личност... тоа ќе биде вметнато во приказната.
A ne, si ima propisi za voen pilot. Ne mozi toa tuku taka, mu teknalo na nekoj i op vleze vo kokpitot. Da ne preteruvame sega .Ради диверзитет мора да е или премногу дебела личност или ментално ретардирана.
Ах бе Владе, тоа е тоа што не разбираш, јас и кога грешам сум во право што би рекол Бранко. Ти и кога си во право си грешка.Ke bidi interesno po edno deset dvaeset godini od sega da te slusa nekoj ko ke im kazuvas na nekoi kopiljaci, sekako po sekjavanje za Duhot od Kiev. Eee deca deca, na vremeto so imase eden pilot, Duhot od Kiev go kazvaja, nikoj ne znaese koj e, so e, ko betmen ili supermen nesto. Sam so eden poluraspadnat avion ja unisti cela najmoderna avijacija na edni Rusi i toa eden na eden, onaka maski gradi vgradi so se veli. Vo megjuvreme duri se vrakjase da napolni girivo i cela artilerija im ja sramni so zemja .Abe cudesii deca, cudesii covekot. Takov majka ednas ragja.
Od koga angliskiot stana sluzben jazik vo ukrainskata vojska .Ах бе Владе, тоа е тоа што не разбираш, јас и кога грешам сум во право што би рекол Бранко. Ти и кога си во право си грешка.
Дали бил духот од Киев или духот на Украинците, нема да биди битно, битно ќе биди тоа што руската војска е уништена
На кој начин ќе го интегрираат во глобален систем и кој ќе го управува?https://www.cnn.com/2022/12/13/politics/us-patriot-missile-defense-system-ukraine/index.html
Финализиран планот за предавање на ПАТРИОТ ракетните системи од Америка на Украина
Фашистичките пички од кремаљ нормално одма почнаа со цмиздрење и плачипичкарење..Ќе биле легитимна мета..ау.
Иранските дрончиња на батерии ги соборуваат без проблеми,им помина модата...друго може од Ким Ун ќе извадат некое ново напредно оружје ,пошто они најновото што го имаат/имаа беше од времето на Горбачов."Втората најсилна"армија во светот заглавена во блатото во Украина и сопствените г*мна.
Не зезај, дури сега го гледаш ова? Па и меме има за тоа. Инаку видеото е од лани а човекот почина пред 6 месеци.Ретардирано, многу ретардирано
Па не гледаш дека каснат со времето. Односно како им сервираат фирерите така работат.Не зезај, дури сега го гледаш ова? Па и меме има за тоа. Инаку видеото е од лани а човекот почина пред 6 месеци.
Кога ќе треба поза за сликавање, жените и трансродовите суштества цап во првите редови. Кога ќе почне да работи руската артилерија тие први бегаат.Па не гледаш дека каснат со времето. Односно како им сервираат фирерите така работат.
Динг донг, динг донг.
Ќе ни пушти Путин еден Ирански дрон