Фан клуб - РК Вардар

Супер е оваа победа! Се знаеше дека Алкалоид ќе биде нагазна мина кога беа извлечени групите и мислам дека Вардар максимално си ја одработи оваа фаза и со максимум бодови оди во наредна фаза. Мислам дека тие и ќе му можат да му земат некој бод на Пелистер во наредна фаза. Интересен тим се со многу млади играчи. Не го разбирам хејтот. Колку што знам и колку што кажуваа, не им е цел да бидат шампиони и да играат ЛШ, туку младите да имаат добри спаринг екипи како Вардар и Пелистер и евентуално да играат утакмици во помалите купови. Од аспект на кадети и јуниори (и репрезентацијата плус) тоа е супер за нив.
Малку ми е глупо дека не пуштале никого во сала. Безвезе потег! :toe:

Супер е оваа победа! Се знаеше дека Алкалоид ќе биде нагазна мина кога беа извлечени групите и мислам дека Вардар максимално си ја одработи оваа фаза и со максимум бодови оди во наредна фаза. Мислам дека тие и ќе му можат да му земат некој бод на Пелистер во наредна фаза. Интересен тим се со многу млади играчи. Не го разбирам хејтот. Колку што знам и колку што кажуваа, не им е цел да бидат шампиони и да играат ЛШ, туку младите да имаат добри спаринг екипи како Вардар и Пелистер и евентуално да играат утакмици во помалите купови. Од аспект на кадети и јуниори (и репрезентацијата плус) тоа е супер за нив.

ti veruvas u ona sto kazuvaat? pa ako im e cel toa togas zosto gi limitiraa strancite i zosto ja razvodenija ligata do nedogled?

Сигурен сум дека бараат и на крај и ќе добијат некого од првата група на ракометари во клуб ама дека Кире некој од нив ќе уценува со место во репрезентација ми е ептен неверојатно.
Нека не ти биде неверојатно :D
Дополнително, уценуваат други помлади играчи да не доаѓаат во Вардар и Пелистер, на таа карта.
Автоматски споено мислење:

Приказни за мали деца. Не само што сакаат да се шампиони, туку прават педерски сопки за минирање на Вардар и Пелистер.
Гледај само како го избришаа Металург. Им ја земаа салата во нивно маало, ја ребрендираа, нема М од Металург таму. Плаќаат вработени за да навиваат, кое ниво на очај е тоа? Цела фабрика ја носат, плус родителите на играчите од младите категории.
Шлајм проект Металург 2, колку и да ми се допаѓа дека ќе помогне тој проект за репрезентација, толку ми е одвратно кога нешто се прави со сила и задкулисни игри.

Не го разбирам хејтот. Колку што знам и колку што кажуваа, не им е цел да бидат шампиони и да играат ЛШ, туку младите да имаат добри спаринг екипи како Вардар и Пелистер и евентуално да играат утакмици во помалите купови.
Дека не сакаат да бидат шампиони, ги тргнаа Славе и Џоле од сите можни нивни натпревари, им судат аматери судии за да може да се греши во нивна полза и преговараат со 3-4 странски засилувања за зимово ... Ако освојат титула сезонава, муабетот за проектот наречен тим-репрезентација и екипата направена за млади ракометари ќе падне во вода... Плус одамна е докажано дека на Кире Лазаров не може да му се верува. :D

Приказни за мали деца. Не само што сакаат да се шампиони, туку прават педерски сопки за минирање на Вардар и Пелистер.
Гледај само како го избришаа Металург. Им ја земаа салата во нивно маало, ја ребрендираа, нема М од Металург таму. Плаќаат вработени за да навиваат, кое ниво на очај е тоа? Цела фабрика ја носат, плус родителите на играчите од младите категории.
Шлајм проект Металург 2, колку и да ми се допаѓа дека ќе помогне тој проект за репрезентација, толку ми е одвратно кога нешто се прави со сила и задкулисни игри.
Дека не сакаат да бидат шампиони, ги тргнаа Славе и Џоле од сите можни нивни натпревари, им судат аматери судии за да може да се греши во нивна полза и преговараат со 3-4 странски засилувања за зимово ... Ако освојат титула сезонава, муабетот за проектот наречен тим-репрезентација и екипата направена за млади ракометари ќе падне во вода... Плус одамна е докажано дека на Кире Лазаров не може да му се верува. :D
Ако одат на таа карта присилно, нема да добијат никакви симпатии. :toe: Нивниот проект ќе пропадне ако земаат да носат куп странци - нема да биде нешто поразлично од Металург. Ќе видиме (кој лаже, зошто и како), сезонава тек почнува за сите нас. Ние сме засега во плус. Работите ако се консолидираат конечно кај нас, не треба ништо друго да не оптоварува така? Во обратна ситуација, го имаме ЕХФ кој кажува дека некои работи сеуште не се разрешени и можноста пак да пропуштиме ЛШ. А за тоа нема да ни биде крив ни Алкалоид, ни Пелистер, ни Бутел, ни бутур.

Некој има информација кога се враќа Гаџа на терен? Ќе го видиме воопшто пред Нова Година?

Некој има информација кога се враќа Гаџа на терен? Ќе го видиме воопшто пред Нова Година?
Со оглед на тоа што последно коло играме со Струга, нема потреба да го видиме пред Нова Година... иначе почнат е со тренинзи, теретана и слични полесни тренинзи без топка, така да за плејоф на пролет ќе биде 100% фит... Се збори дека и најверојатно Томи и Аларов уште зимово ќе сме ги зеле, односно ќе платиме оштета, така да со нив 2ца и со уште по некој странец ќе имаме доста добра екипа.

Чув и некој муабет дека уште еден играч со (доминантно) дефанзивни карактеристики ќе сме носеле на полусезона?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom