- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 973
Ги имате на youtube.
Значи, сакаш секси гласот на Мишел Фајфер или Шерон Стоун да биде заменет со на Весна петрушевска или некоја друга.браво за а1 за прекрасната синхронизација....
уште повеќе филмови сакаме такви
И како ќе знаеш некој дали е добар актер ако не му го чуеш гласот и емоциите кои доаѓаат пропратно со гласот?додека гласот на мишел или шерон може да се замени со некоја друга актерка од германија, шпанија, турција......
зашто да не се замени и со некоја македонка????????????
гајле ми е за мишел или шерон
Па нека снимат македонски филм побогу. Не сакам никакви синхронизации... ни германски, ни шпански, ни италијански, ни турски, ни македонски. МРАЗАМ СИНХРОНИЗАЦИИ! Ми ја убиваат желбата да го гледам филмот. Каде се емоциите? Никадееееееееееее.....додека гласот на мишел или шерон може да се замени со некоја друга актерка од германија, шпанија, турција......
зашто да не се замени и со некоја македонка????????????
гајле ми е за мишел или шерон
тогаш ти чекај додека ке снимат некој филм :pos2:
и на некој филмови гласот на актерот не е негов... и тие синхронизират
(поточно најмногу кај турците)
И испаѓа според тебе дека сиве овие актери што на ФДУ кај нас дипломираат на отсекот актерска игра најголемо достигање ќе треба да им е да синхронизираат филмови?како можеш да гледаш некој филм што е синхронизиран на друг јазик.... така да ке научиме и на македонски да слушаме
од А1 се најавуват уште многу филмови да бидат синхронизирани
повеќе актери ке има... и нормално платата им е покачена