- Член од
- 1 ноември 2005
- Мислења
- 2.142
- Поени од реакции
- 1.256
AntonT12 shto se smeesh ko zavean. Chovekot e doktor po diplomatija vo sporedba so tuturutkite zapadni.IQ 250
AntonT12 shto se smeesh ko zavean. Chovekot e doktor po diplomatija vo sporedba so tuturutkite zapadni.IQ 250
Нешто се спомнува дека нато трупа војска на границата. На неколку места прочитав дека доста наши луѓе од армијата пратиле таму. Можеби ќе ти се исполни желбата за трета светска војна, нова операција Барбароса.Русите спремаат скривници?!
Дрвени клупи во подземни паркинзи во Москва.
Хмммммммммм...
Плус местат сирени на улица.
Аха значи ја еба работата Урсула.
Тешко тоа, се сомневам дека ова и беше случајно. Се ми иде дека намерно го кажа за да разберат колку загинати има само за да се создаде притисок за примирје некое.Аха значи ја еба работата Урсула.
Секој дебил што ќе каже збор два против лошиот запад, ви е хероиште, интелигенција у движење, полубог.AntonT12 shto se smeesh ko zavean. Chovekot e doktor po diplomatija vo sporedba so tuturutkite zapadni.
Па може да има некоја логика.Тешко тоа, се сомневам дека ова и беше случајно. Се ми иде дека намерно го кажа за да разберат колку загинати има само за да се создаде притисок за примирје некое.
тоа би требало да помогнеВо меѓувреме Укранците се обучуваат и на Хака, од страна на Новозеландските инструктори
на почетокот уште се кажа дека војнава ќе трае ,,до последниот украинец,, и не е сменето до денес700000 војска е спремна, ќе биде покољ. Да не е човек украинец во денешно време. Ете што им направија американците, не џабе рекле старите кој со ѓаволот тикви сади....
Прво Шолц. Сега Бајден. Само Бајден изјави доколку сака Путин се да заврши тогаш треба Руската армија да се повлече од Украина .Не знам дали е сериозен или не.
До овој заклучок порано или подоцна, неизбежно доаѓа секој со IQ поголем од бројот на чевлите.Не ми е намерата да те навредам, ни сакам да те дискредитирам со ова, ама ретко глуп човек си.