Ма милион посто ќе го земат Депај. Играч кој е седмо сметало во Барселона, кој еднаш играше во Јунајтед, глумеше звезда и се испосра, кој го има изгубено единствениот квалитет кој го имаше а тоа е брзината, и кој згора на се не е природен шпиц.За на зима сигурно ќе земат некој се се мислам дека тоа ќе е Депај, па на лето ќе се оди или со Шешко или Осимен, Кејн мислам ќе оди во Баерн а и да не оди таму мислам дека нема да платиме 120 м за него кога има многу помлади..
кој не би го сакал БелингамЈа би сакал да го земат Белингам, па нека го играат шпиц додека не се појави асален шпиц на пазаров. Белингам после ќе иде у средина и решен проблем.
Алан Смит други део.
A на која позиција ќе игра Жоао Феликс во Јунјатед? Во два преодни рока Манчестер потроши 200 милиони на Санчо и Антони, два играчи кои играат на истата позиција на која игра Феликс. Сега треба да се лупнат уште 100 милиони за ново крило? 5 крилни фудбалери има Јунајтед во моментот.Мене овој Гакпо не ме импресионира многу ме посетува на Рашфорд. Повеќе сум за Жоао Феликс сега во јануари позајмица со право на откуп, па на лето Осимхен и ќе имаме топ напад.
Штом ти даваш дозвола, ќе го биде трансферот.Ако е желба на Тен хаг нека го донесат веднаш Гакпо немам ништо против.
Може на сите офанзивни позиции да игра Жоао Феликс.A на која позиција ќе игра Жоао Феликс во Јунјатед? Во два преодни рока Манчестер потроши 200 милиони на Санчо и Антони, два играчи кои играат на истата позиција на која игра Феликс. Сега треба да се лупнат уште 100 милиони за ново крило? 5 крилни фудбалери има Јунајтед во моментот.
Автоматски споено мислење:
Штом ти даваш дозвола, ќе го биде трансферот.
Кои се сите тие офанзивни позиции? Две крилни и еден класичен шпиц. На крилните Јунајтед има 5 квалитетни фудбалери, на 9 ниту еден класичен шпиц. Која е логиката да се купи уште еден прескап крилен фудбалер кои "може" да игра шпиц? Не е попаметно да се купи играч кој всушност е шпиц? Плус, Феликс не може да игра шпиц. Треба таму играње со грб свртен на кај гол, треба играње со глава, ништо од тоа не игра португалецот.Може на сите офанзивни позиции да игра Жоао Феликс.
Во Атлетико игра и шпиц, а и зад напаѓачот и исто така левокрилен напаѓач. Го споманав Феликс зошто и Гакпо ако е затоа не е шпиц туку левокрилен напаѓач кој може да игра шпиц. Феликс според мене е подобар избор од Гакпо.Кои се сите тие офанзивни позиции? Две крилни и еден класичен шпиц. На крилните Јунајтед има 5 квалитетни фудбалери, на 9 ниту еден класичен шпиц. Која е логиката да се купи уште еден прескап крилен фудбалер кои "може" да игра шпиц? Не е попаметно да се купи играч кој всушност е шпиц? Плус, Феликс не може да игра шпиц. Треба таму играње со грб свртен на кај гол, треба играње со глава, ништо од тоа не игра португалецот.
Во Атлетико Жоао Феликс игра резерва моментално. Гакпо кошта 30-40 милиони, за Феликс Атлетико ќе бара +100 милиони. Апсолутно никаква логика нема купувањето на Гакпо, а купувањето на Жоао Феликс е чиста глупост. Настрана се, португалскиот мрсул е преценет и никако не вреди +100 милиони. А кога ти треба шпиц, се купува шпиц, а не некој што може да игра и шпиц. И Мек Томинеј МОЖЕ да игра шпиц.Во Атлетико игра и шпиц, а и зад напаѓачот и исто така левокрилен напаѓач. Го споманав Феликс зошто и Гакпо ако е затоа не е шпиц туку левокрилен напаѓач кој може да игра шпиц. Феликс според мене е подобар избор од Гакпо.