Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Океј чим ти така викаш. Исто ко што викаше со дедовци нема шанси за титула. Мора да си и за ова право. Се гледа се разбираш фудбал исто ко што се разбираш за животот. Интелегенција еднаква на собна температура.
Лани една конкуренција у лига им беше Интер.....Интер без Лукаку што се самораспадна 5-6 кола пред крај...

Ова сезона го имаат плус Лукаку, Јувентус покажаа дека не се за спрдање, а Наполи се може и најдобар тим у Европа у моментов.....

Другата сезона ќе биде уште потешко за титула (особено без Леао), треба да си глуп/Кастиел да не го согледаш тоа.

Лани една конкуренција у лига им беше Интер.....Интер без Лукаку што се самораспадна 5-6 кола пред крај...

Ова сезона го имаат плус Лукаку, Јувентус покажаа дека не се за спрдање, а Наполи се може и најдобар тим у Европа у моментов.....

Другата сезона ќе биде уште потешко за титула (особено без Леао), треба да си глуп/Кастиел да не го согледаш тоа.
Добро ти така ако викаш. Ко што беше во право дека со Ибра и Жиру во напад нема шанси за титула и топ 4 мора да си и за ова во право.

• Тажно
Reactions: Mud
Пиоли го чуваше Малик до натпревар кој што може многу да значи во кој правец ќе ни отиде сезоната. Ако зезне нешто, толку од него.

Последно уредено:
Без разлика шо Кетеларе е дупе, мора да стартува и да игра за да има шанси да створи некоја рутина и хемија со екипава. Ако игра по 20 минути ќе се распадне психички братот и така е лабилен.

Пиоли почнува да ми оди на нерви, не туку ми глуми тренериште, мора да игра ЦДК ако сакаме да почне да игра на ниво. Крунич ќе му игра крило против Фиорентина. :pos:
Автоматски споено мислење:

Пиоли го чуваше Малик до натпревар кој што може многу значи во кој правец ќе ни отиде сезоната. Ако зезне нешто, толку од него.

Пиоли почнува да забегува

Брахим би требало да е крило.

Не ме интересира кој и каде ќе игра. Мора вечерва три бода.

Не бе Леао лесно ќе го замениме еве со Зијеч на пример, слободно нека го продадат не ни треба....нека штедат пари.
Автоматски споено мислење:

Заслужено, сто шанси ни направија одбраната и средината не ни постојат.

Последно уредено:
Мирисаше дека ќе примат гол, им да дадоа топката и оставија цело време да ги напаѓаат.

Ми се тресе кожава кога го гледам Брахим Диаз.

Колку се лоши, мислев да плукам по одбраната, но не би било праведно другите да бидат поштедени.

Povise nekoj igraci mislat na svetskoto otkolku na mecot na nivnatata ekipa , Fiorentina ti igra Real M srede San Siro

Ниту еден принцип за излегување од пресинг не му функционира на Пиоли.

Фали авторитет у тимов, очигледно Пиоли не е тој....лани втора половина Ибра беше у тимов, исто и Кеси и Ромањоли, кои вакви такви пак носеа капитенска лента....Тео освен да вика по судии по друг не знае да викне....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom