Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Никаде никој не рекол дека ние сме го измислиле, туку дека сами на себе станавте контрадикторни, за сите работи што овде ги имате оспорувано, после извесен период истите сте почнале сами да ги правите. Во тој контекст се сведува муабетот. Унуверзално човече не е никаква копија така да не знам каде ни го спуштил.
Абе батали ги, гледаш како го вртат муабетот како што им одговара, со некој циган на улица ќе се разбереш повеќе него со овие двајца ликови што ќе умрат од омраза уште малце. Најава за утакмица праат, ти им викаш чекај бе нели викавте не сте ви за овие работи, овој ти враќа, абе пијан си вие да не сте ги измислиле. Циганска работа.

Ти реков да не пишиш ко ќе пиеш пиво, крокодил еден, си ги покажваш компексите.
Срамота е да пишиш вакви глупости, ете од тебе дознавам дека вие ИЗМИСЛИВТЕ најава со клипој.
Ако ние (лично јас) имаме праено пред 15 години.
Ако утре извадиме и најава со пароли вас ве ќе ве копираме!?
Ако пред исто 10-15 години цела битола ја чкртавме со шаблони и се сликавме со пароли.
АБЕ ВИЕЕЕЕЕ СЕ ИЗМИСЛИВТЕЕЕЕЕЕЕ, ваш е светот. Да вибам селскио.
Арно ве спушти онај од рибари, само не те видов таму да реплицаш а !? Ај врати се една страна назад па реплицирај на краденото лого.
Нека ве чита целиот форум како по стоти пат лажете и се праите покрај сите нас тука што ве читаме, наудрени.

1. Цели две години продавате тука полски филм на хулигани кои кур ги боли за фото/видео извештаи и константно потенцирате дека вие не сте "сликари", "шминкери" "дека вие сте за "глупости праење". Повелете долу и фото доказ со ваши изјави. Ако вие од ракијата заборавате, форумов помни. Затоа не се ни обидувајте сега да лажете и да ја вртите темата на муабетот "еии вие да не ги измисливте видеата" зошто поентата е сосем друга.

2. "Во Кратово сте биле малце".

Повели ваша изјава долу каде се правдате дека во РАБОТЕН ДЕН сте биле 40 души и дека тоа било супер. Исто толку Комити имаше во Кратово. Работен ден секогаш е проблем за секоја група. Ама ете, според вас одлично е што во работен ден сте успеале да отидете на гостување, ама не е супер што Комити успеале...збори ми за контрадикторност;)))

Кафанџии, пак испаднавте дебили. Оставете ја веќе групата на помладите, нели видовте дека и самите ви пишаа на форумов пред некоја страна. Очекуваме видео извештаи наскоро и се надевам нема да им се мешате и таму да им засерете нешто. Немој случајно на децата "Крокодил продукција" да им го наметнете како име, ќе пукне брука одма. Вас кур ве боли, кафанџии сте, ама децата ќе го јадат срамот заради вас.received_517849890230013.jpeg

Не можам да сфатам дефинитивно, доколку некој лик, било кој, кој оди со Чкембари, речи не прајме најави/видео извештаи оти така ни се сака оти ние сме ова или она, тоа е став на групата???? Оти некој таму нешто рекол и тоа е тоа??? Имаме youtube канал уште пред повеќе од 10 години каде едно време редовно објавувавме видеа од нас. Потоа престанавме. И шо ако утре пак почниме да објавиме? Ве копираме вас? Или треба да ве прашаме дали смееме да објавиме? Не сфаќам искрено. Кога тоа Чкембари официјално, искрено не знам ни како тоа го замислувате, сме рекле дека нема веќе снимки или објави?
И после кој со кој не можете да се разберите, па и ние сме вртеле муабет. Кој со кој се кара, видете, кој на кој коментира...па леле од кајгана била објавата...а шо ние сме слепи дека имаме проблем со бројката, па вие демек ни ги отворивте очите. Бог да чува

Не можам да сфатам дефинитивно, доколку некој лик, било кој, кој оди со Чкембари, речи не прајме најави/видео извештаи оти така ни се сака оти ние сме ова или она, тоа е став на групата???? Оти некој таму нешто рекол и тоа е тоа??? Имаме youtube канал уште пред повеќе од 10 години каде едно време редовно објавувавме видеа од нас. Потоа престанавме. И шо ако утре пак почниме да објавиме? Ве копираме вас? Или треба да ве прашаме дали смееме да објавиме? Не сфаќам искрено. Кога тоа Чкембари официјално, искрено не знам ни како тоа го замислувате, сме рекле дека нема веќе снимки или објави?
И после кој со кој не можете да се разберите, па и ние сме вртеле муабет. Кој со кој се кара, видете, кој на кој коментира...па леле од кајгана била објавата...а шо ние сме слепи дека имаме проблем со бројката, па вие демек ни ги отворивте очите. Бог да чува
Ајде уште еден што се праи наудрен. Слеп сум јас и од вчера па не знам дека имате канал на YT...
Поентата е ддка "јадрото" на групата ви кисне тука на форум, и константно последниве две години паламуди дека сте Пољаци и дека кур ве боли за видеа и слично. А сите знаеме дека не вадите зошто сте залутани кафанџии и не се замарате со ништо освен со Кајгана форумот. Супер е што деца се згнале да прават најави кај вас, дај боже и видео извештаи, ама чекај малце...со кој образ вие од форумов ги постирате кога таквиот стил за вас е "шминкерски", нели вие бевте "олд скул". Само тоа беше поентата, не ми вади глуп муабет ссга, став на групата кур се тресе". Првата реченица на Леверкузен му е горе "КАКОВ УДАР Е ОВА НА ЧКЕМБАРСКИТЕ ПРОФИЛИ НА ФОРУМ". Нит официјален став на група спомнал нит бутут. Затоа читај другпат.

@87_47 Не ми зборај за јадро на група па да ве разоткријам сите кој пишите тука, почнувајќи од Леверкузен :)
Ајде заеби со муабетот глуп....како сакате терајте

@87_47 Не ми зборај за јадро на група па да ве разоткријам сите кој пишите тука, почнувајќи од Леверкузен :)
I so ako razotkries ne sme pokrieni za da ne razotkries osvestise so pisuvas...

I so ako razotkries ne sme pokrieni za da ne razotkries osvestise so pisuvas...
Некој погоре пиши чие јадро пишува тука...прво погледни се себе па после покажи со прст на друг. То сакав само да кажам.

Секогаш и секаде ќе имат грешки, па пред се луѓе сме и грешиме ама тие грешки да не се намерно напраени.
Еве чист пример за логото на комбат.
Чисто сумљам дека овие „карикатурите“ се нечија лична изработка. Сите групи користат по некоја и повеќето може да се најдат на гугл. Freepik, Shutterstock, Envato Elements се неколку од страните на кои може да се најдат бесплатни или платени вектори... Така да ова е далеку од „копија“

Чекај бе дечко,во 6-та управа да не работиш па да разоткриваш,па и јас ве знам пола од вас па никогаш не би го направил тоа.

Има ли барем еден на форумов фан/симпатизер на Гостивар?

Мене стварно не ми е јасно како може такви идиоти да сте. Кревате галама и тензија поради објавување на 3 јазика (мак/алб/тур)? Што ви боде очи, дека има македонски и турски ли? Или дека и македонскиот е таму? Дно дна. Па уште пишале статус дека направиле договор и компромис - сите објави ќе биле на англиски :pos:

Замисли да најдеш спонзор и да склопиш тим кој најверојатно ќе влезе у прва лига ... а вие да му се помочате пошто објавувале на 3 јазици на фејсбук.

Земете поработете малце на групата, искористете ги критиките да бидете подобри а не да глумите тајни агенти и од секоја критика да извадите најглуп контра муабет и селски изговор.

Групата ви е дно моментално и сами сте свесни, изгубете се одреден период од форумов како тоа што го направија Шверцери и вратете се после неколку месеци со материјал од полна трибина, организираност и пример за другите групи низ МК како што сте биле некогаш.

Ако остане Гостивар со овој спонзор и влезе во прва лига тогаш три екипи Шкупи , Шкендија и Гостивар ке имаат стабилни клубови од Албанскиот дел ..

Додај ги тука и Воска која политички е поврзана исто со Дуи и ја туркаа лани во прва лига ама не успеа во баражот, ке видиме дали оваа ке успеат ..

Струга исто албанска екипа е на прво место во прва лига , тоа се 5 Албански екипи каде се фрла добра пара ...

Се чудам Ренова како се распушти така лесно , а имаа стабилен спонзор ...

Зборот ми беше небитно дали политички или не кај албанскиот блок се фрла доста пари и гледате кој се на врвот во прва лига , додека Вардар , Пелистер , Тетекс , Беласица се втора лига ..

Од навивачки аспект ке има повеќе публика и во македонскиот дел ако овие клубови влезат во прва лига , жално е што дојдовме до ова ситуација ама сепак навивачите сме тука и во втора лига и не се откажуваме ..

Има ли барем еден на форумов фан/симпатизер на Гостивар?

Мене стварно не ми е јасно како може такви идиоти да сте. Кревате галама и тензија поради објавување на 3 јазика (мак/алб/тур)? Што ви боде очи, дека има македонски и турски ли? Или дека и македонскиот е таму? Дно дна. Па уште пишале статус дека направиле договор и компромис - сите објави ќе биле на англиски :pos:

Замисли да најдеш спонзор и да склопиш тим кој најверојатно ќе влезе у прва лига ... а вие да му се помочате пошто објавувале на 3 јазици на фејсбук.
Не беше само јазикот туку и турцизација на клубот поточно сакале да го мењат името на клубот, паралелно да има и една друга навивачка група покрај Кастриотет и други ствари на поединци таму што не се за форум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom