И јас да беседев со месеци дека киев беше диверзија пошто херсон е уствари нај гига мега важно стратешки место вака ќе се правев шлакнатШефе зошто бе вака ме излажавте за Крим, па ќе фатев малце од малце топло време ќе го посетев додека беше евтин и Руски. Вака европски кога ќе стане ќе биде изгор скапо, нема да можам да отидам да го видам, пошто незнам кога ќе падне. Не сакам да се најдам таму во сред војна.
Само глуперди како русите може да одржаваат референдуми во територии кои не се сигурни дека можат да ги заштитат. Само им дадоа ветер в грб сега на украинците да се петелат а воедно и пред цел свет се направија виц од држава. Да не зборувам колку е непринципиелно према руското малцинство таму кое го иссилија таму да преземаат јавни функции за нецел месец подоцна да им се дешава Книн, јас мислам на крајот најпишман ќе бидат украинскиве руси што се вмешаа во вакво срање да го јадат само курот кога ќе се крене руската армија и ќе избега. Мрсулковците од краснаја армија ќе се качат на камиони и ќе си заминат - маж рекол маж одрекол. Ама овие луѓе ќе треба да остават куќи имоти и родното место и цел живот да ги снајде судбина на бежанци во некои колективни домови во Руската внатрешност најверојатноПред месец дена правеа референдуми за припојување на регионот кон Русија па потпишуваа декларации па Думата гласаше за да ги прифати во Руската федерација.
Геополитичка катастрофа.
Е што ќе напаѓаат Укронацистите по Херсон? А да, ова е Русија, не Србија за да се повтори Книнското сценарио.И јас да беседев со месеци дека киев беше диверзија пошто херсон е уствари нај гига мега важно стратешки место вака ќе се правев шлакнат
Автоматски споено мислење:
Само глуперди како русите може да одржаваат референдуми во територии кои не се сигурни дека можат да ги заштитат. Само им дадоа ветер в грб сега на украинците да се петелат а воедно и пред цел свет се направија виц од држава. Да не зборувам колку е непринципиелно према руското малцинство таму кое го иссилија таму да преземаат јавни функции за нецел месец подоцна да им се дешава Книн, јас мислам на крајот најпишман ќе бидат украинскиве руси што се вмешаа во вакво срање да го јадат само курот кога ќе се крене руската армија и ќе избега. Мрсулковците од краснаја армија ќе се качат на камиони и ќе си заминат - маж рекол маж одрекол. Ама овие луѓе ќе треба да остават куќи имоти и родното место и цел живот да ги снајде судбина на бежанци во некои колективни домови во Руската внатрешност најверојатно
Нацистите се на страна на Русија.
Шефе јас на време се опраив. Тенеке ме препороди, а ти ме прооде.И јас да беседев со месеци дека киев беше диверзија пошто херсон е уствари нај гига мега важно стратешки место вака ќе се правев шлакнат
На фактот што читаат многу кајгана форум.На што се должи оваа некомпетентност на Русите?
Путин тука ли си?На фактот што читаат многу кајгана форум.
Геополитичката катастрофа беше многу порано од гласањето.Пред месец дена правеа референдуми за припојување на регионот кон Русија па потпишуваа декларации па Думата гласаше за да ги прифати во Руската федерација.
Геополитичка катастрофа.
ќе ослободуваат од фашистичка окупација и ќе прават етничко чистење Какво лудило е темава алалМислам дека на сите територии што ќе ги врати Украина од фашистичка окупација ќе следи етнички егзодус чистење. Најпаметно им е на тие руси што веќе заминаа од Херсон да се препакуваат накај Русија.