- Член од
- 16 октомври 2020
- Мислења
- 2.626
- Поени од реакции
- 5.558
Епа зошто тогаш Бајден е во паника?Тоа беа други републиканци, неоконс. Трамп им ја реорганизираше партијата. Иако и ја не очекувам драстична промена.
Епа зошто тогаш Бајден е во паника?Тоа беа други републиканци, неоконс. Трамп им ја реорганизираше партијата. Иако и ја не очекувам драстична промена.
Тоа беа други републиканци, неоконс. Трамп им ја реорганизираше партијата. Иако и ја не очекувам драстична промена.Нема ништо да смени ако тепаат Црвените на мидтермс. Едни од најгласните Русофоби се од редовите на Републиканците. Пример е само покојниот Меккејн, кој рака за рака со Нуланд обработуваше во Киев 2014.
Тешко смеење паѓаше на темава кога реков дека Русите ќе го изгубат Керсон. По се изглеа натака иде работата, или ќе го дадат или ќе го напраат воена зона.Grey Zone вели дека администрацијата се подготвува за конечно предавање на Херсон. Прекинува траектот преку Дњепар од утре.
ова е за цивили, не дека ќе го предадат градот.Grey Zone вели дека администрацијата се подготвува за конечно предавање на Херсон. Прекинува траектот преку Дњепар од утре.
Од мене беше смеењето. И уште се смеам. Али да со новиве 300.000 мобилизирани трупи на Киев како е тргнато и на Курс па зошто не и кон Москва ќе тргнат.Тоа беа други републиканци, неоконс. Трамп им ја реорганизираше партијата. Иако и ја не очекувам драстична промена.
Тешко смеење паѓаше на темава кога реков дека Русите ќе го изгубат Керсон. По се изглеа натака иде работата, или ќе го дадат или ќе го напраат воена зона.
Па види на толку смеење уште иронија остана. Ама фактите се тие, градот наскоро ќе прејде во contested територија.Од мене беше смеењето. И уште се смеам. Али да со новиве 300.000 мобилизирани трупи на Киев како е тргнато и на Курс па зошто не и кон Москва ќе тргнат.
Даре до кога имаш зацртано да бидеш глуп,или на неопределено си..?Лесно е да се јаде гомна против наводната антисевернофиромската држава Русија. Ама таа држава се бори против цело НАТО и САД. А кога САД изгуби во Сомалија и Авганистан кои немаа никој позади нивен грб како Украина, никаде ве немаше дудлачи.
Во Грозни ќе го претворат. Ама да го предадат тоа мало сутра.Па види на толку смеење уште иронија остана. Ама фактите се тие, градот наскоро ќе прејде во contested територија.
Јас имам зацртано да зборувам само за фактите и вистината. Вистината е таа цитро, ако тебе те боли тогаш опијанчи се...Даре до кога имаш зацртано да бидеш глуп,или на неопределено си..?
Ме боли мене долниот,ама за тебе ми беше..како сакаш.Јас имам зацртано да зборувам само за фактите и вистината. Вистината е таа цитро, ако тебе те боли тогаш опијанчи се...
Или ќе ја прекинат или немаЗначи шансите Републиканците да ја прекинат помошта за Украина се фифти фифти.
Не знам за какви тестенини говориш момак. Ама ќе те молам, намали со сеансите кај Иван другарти, ја прекардашивтеТи си по тие работи, сигурно јадиш такви тестенини секој ден во знак на солидарност кон Зеленски?
и повеќе, демонкратите ја поседуваат воената индустрија во уса, републиканска уса освен војна за ресурси нема да спонзорира вакво нештоЗначи шансите Републиканците да ја прекинат помошта за Украина се фифти фифти.