faust.mephistopheles
Aga Aganlija
Ќе видиме сега колку си во право за ПСЖ.
Baern ima masta da im ja izvadi.
Mark my words!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе видиме сега колку си во право за ПСЖ.
Istiot sto i ti go baras na temavaТи што кур бараш на темава?
Тој воопшто не треба ни на форумот да биде, а не пак на темата. Дупли акаунт не заслужуваат внимание, гледаш никој не го есапи... затоа тури му ignore, ко мене хехе.Istiot sto i ti go baras na temava![]()
Ne be ja sum ok so Stavre, sekad se zezame..Тој воопшто не треба ни на форумот да биде, а не пак на темата. Дупли акаунт не заслужуваат внимание, гледаш никој не го есапи... затоа тури му ignore, ко мене хехе.
Јас како фан на Баерн ке останам на 50:50 само ради џуџето , ако збесне , ке биде ГУСТО.Ако до февруари не се случат некои повреди на клучни играчи кај ПСЖ за мене се фаворити против Баерн и мислам дека ќе пројдат полесно од очекувањата.
Две работи, првата е што Баерн до сега покажа ранливост и дека не е така доминантен како пред 2 сезони и тоа против Бундес тимови кои се доста слаби, а втората е Нагелсман за кого сметам дека е слаб тактичар и дека у двомеч ќе го јаде од Галтие. Секако, секогаш постои опцијата распад кај ПСЖ од аспект на односите меѓу играчите.
Јас како фан на Баерн ке останам на 50:50 само ради џуџето , ако збесне , ке биде ГУСТО.
Лошо е што Баерн се оценува со 3-4 партии каде што неповолниот резултат е поради немање среќа.Јас ги гледам сите натпревари на Баерн , една утакмица немам пропуштено сезонава.Ама сум ги гледал и Реал , ПСЖ , Сити , Ливерпул.. и едноставно неможам да сватам кога ке каже некој "ке поминат полесно од очекуваното"
Позади после толку години можам да кажам дека се предобри.
Упамекамо , Де Лихт , Хернандез , Павард , Мароканецот и Дејвис.
Павард е најкритичен овде , ама кога се сите фит он не гледа први 11.
Сите скоро имаат брзина , сите скоро се физички јаки и сите играат смирено и добро со топка.Башка пред нив напред ги имаат Кимих и Горецка.
Напред Баерн не треба да се коментира , резултатите си го кажуваат своето.
Ке си кажам јас на една недела пред натпреварот конкретно мислење , многу работи играат улога и рано е секира да се мава..
Меси сезонава до сега има 12 гола и 14 асистенции. Како е тоа вон форма по која логика?Dzudzeto odamna e von forma i poslednive nekolku sezoni bajagi bled vo derbi natprevari. Godinite si go pravat svoeto. Ima retki blesoci protiv pomali ekipi. Kako sto napomenav, PSG ima ubistven napad ama se drugo e na prosecno nivo. Baern so onoj presing ima mozokot da im go ispijat. Rezultat 3+ za Baern, se drugo za mene ke e iznenaduvanje.