UEFA Champions League - Season 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако до февруари не се случат некои повреди на клучни играчи кај ПСЖ за мене се фаворити против Баерн и мислам дека ќе пројдат полесно од очекувањата.

Две работи, првата е што Баерн до сега покажа ранливост и дека не е така доминантен како пред 2 сезони и тоа против Бундес тимови кои се доста слаби, а втората е Нагелсман за кого сметам дека е слаб тактичар и дека у двомеч ќе го јаде од Галтие. Секако, секогаш постои опцијата распад кај ПСЖ од аспект на односите меѓу играчите.

Istiot sto i ti go baras na temava :icon_lol:
Тој воопшто не треба ни на форумот да биде, а не пак на темата. Дупли акаунт не заслужуваат внимание, гледаш никој не го есапи... затоа тури му ignore, ко мене хехе.

Тој воопшто не треба ни на форумот да биде, а не пак на темата. Дупли акаунт не заслужуваат внимание, гледаш никој не го есапи... затоа тури му ignore, ко мене хехе.
Ne be ja sum ok so Stavre, sekad se zezame..

Ако до февруари не се случат некои повреди на клучни играчи кај ПСЖ за мене се фаворити против Баерн и мислам дека ќе пројдат полесно од очекувањата.

Две работи, првата е што Баерн до сега покажа ранливост и дека не е така доминантен како пред 2 сезони и тоа против Бундес тимови кои се доста слаби, а втората е Нагелсман за кого сметам дека е слаб тактичар и дека у двомеч ќе го јаде од Галтие. Секако, секогаш постои опцијата распад кај ПСЖ од аспект на односите меѓу играчите.
Јас како фан на Баерн ке останам на 50:50 само ради џуџето , ако збесне , ке биде ГУСТО.

Лошо е што Баерн се оценува со 3-4 партии каде што неповолниот резултат е поради немање среќа.Јас ги гледам сите натпревари на Баерн , една утакмица немам пропуштено сезонава.Ама сум ги гледал и Реал , ПСЖ , Сити , Ливерпул.. и едноставно неможам да сватам кога ке каже некој "ке поминат полесно од очекуваното"

Позади после толку години можам да кажам дека се предобри.
Упамекамо , Де Лихт , Хернандез , Павард , Мароканецот и Дејвис.
Павард е најкритичен овде , ама кога се сите фит он не гледа први 11.
Сите скоро имаат брзина , сите скоро се физички јаки и сите играат смирено и добро со топка.Башка пред нив напред ги имаат Кимих и Горецка.
Напред Баерн не треба да се коментира , резултатите си го кажуваат своето.

Ке си кажам јас на една недела пред натпреварот конкретно мислење , многу работи играат улога и рано е секира да се мава..

PSG 50% vs 50% Bayern
Liverpool 40% vs 60% Real Madrid
Milan
60% vs 40% Totenhem
Dortmund 30% vs 70% Chelsea
Inter 50% vs 50% Porto
Frankfurt 35% vs 65% Napoli
Brugge 40% vs 60% Benfica
Leipzig 20% vs 80% Manchester City

Сити и Челси очекувам лесно да минат, исто и Наполи, ако не се искиксаат со формата до тогаш. Реал ќе го мине овој Ливерпул, но Мо Салах и друштвото можда да изненадат до Февруар. Милан и Тотенхем ќе биде незгоден меч, но навивачки очекувам да ги минеме кокошките. Порто и Интер, Бенфика и Бриж, стварно не знам што да очекувам.
Автоматски споено мислење:

А да и ПСЖ - Баерн ја заборавив, очекувам прејак меч и еднаш да не се повреди Нејмар и да дадат се од себе и мислам дека можат да ги минат, но пак секако може да протаботи баварската машинерија.

Јас како фан на Баерн ке останам на 50:50 само ради џуџето , ако збесне , ке биде ГУСТО.

Лошо е што Баерн се оценува со 3-4 партии каде што неповолниот резултат е поради немање среќа.Јас ги гледам сите натпревари на Баерн , една утакмица немам пропуштено сезонава.Ама сум ги гледал и Реал , ПСЖ , Сити , Ливерпул.. и едноставно неможам да сватам кога ке каже некој "ке поминат полесно од очекуваното"

Позади после толку години можам да кажам дека се предобри.
Упамекамо , Де Лихт , Хернандез , Павард , Мароканецот и Дејвис.
Павард е најкритичен овде , ама кога се сите фит он не гледа први 11.
Сите скоро имаат брзина , сите скоро се физички јаки и сите играат смирено и добро со топка.Башка пред нив напред ги имаат Кимих и Горецка.
Напред Баерн не треба да се коментира , резултатите си го кажуваат своето.

Ке си кажам јас на една недела пред натпреварот конкретно мислење , многу работи играат улога и рано е секира да се мава..

Dzudzeto odamna e von forma i poslednive nekolku sezoni bajagi bled vo derbi natprevari. Godinite si go pravat svoeto. Ima retki blesoci protiv pomali ekipi. Kako sto napomenav, PSG ima ubistven napad ama se drugo e na prosecno nivo. Baern so onoj presing ima mozokot da im go ispijat. Rezultat 3+ za Baern, se drugo za mene ke e iznenaduvanje.

Dzudzeto odamna e von forma i poslednive nekolku sezoni bajagi bled vo derbi natprevari. Godinite si go pravat svoeto. Ima retki blesoci protiv pomali ekipi. Kako sto napomenav, PSG ima ubistven napad ama se drugo e na prosecno nivo. Baern so onoj presing ima mozokot da im go ispijat. Rezultat 3+ za Baern, se drugo za mene ke e iznenaduvanje.
Меси сезонава до сега има 12 гола и 14 асистенции. Како е тоа вон форма по која логика?

Не е само Меси него ПСЖ играат одлично сезонава и има голема разлика во однос на лани. Сега се и назад и во средина топ, имаат страшно добри бекови и скоро да немаат позиција на која се неквалитетни.

Очекувам да запнат јако сезонава, зашто делува дека ова ке му е последна сезона на Меси кај нив, а и со Мбапе ни самиот тој не знае што ке се случи.

ПСЖ - Баерн е 70:30 и тоа у најдобар случај за Германците, што бладате какви црни 50:50

Јас па напротив мислам дека Баерн е најслаб сезонава, имаат чудни партии и во Бундес, не се баш „машинерија“ како што сме научени да бидат во ЛШ, доста се ранливи иако на хартија имаат гранитна одбрана, плус им го нема Левандовски кој им гарантираше гол и од полу шанса.
Овде оставам простор за најголемо изненадување пошто сите рачунаат дека Баерн иде 100%.
Плус неверувам дека ќе дозволат после бламот од лани да експлодираат пак во ЛШ толку рано.

Оставете го Баерн во Бундес бе луѓе, таму ќе освојат посекако, без разлика што имаат некои лоши партии таму. Во ЛШ се прејаки и според мене се број 1 фаворит за освојување, после нив ги ставам Сити па ПСЖ.. Ги здробија и Барса и Интер на два пати, едноставно помоќно делуваа, а онде ПСЖ не можеше Бенфика да ја победи и воопшто не делуваа доминантно против мизерниот Јуве.. Во другите двомечеви според мене фаворити се Реал, Милан, Челзи, Наполи, Сити, Интер и Бенфика.. Што не значи и дека тие ќе продолжат даље...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom