Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 мај 2019
Мислења
2.146
Поени од реакции
3.950
Ме интересира дали има извор од ова и дека е точно кој како гласал?? Ако е ова точно, срамота е, поготово од Европа која виде голема мака од Германија, Австрија и Италија во ВСВ. :facepalm: За нас уште поголема срамота, затоа што ние се боревме за автономија, се боревме против фашизмот. Ама кога едноклеточни организми ја водат државата, што да се каже друго... :toe:

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.500
Поени од реакции
5.234
Ме интересира дали има извор од ова и дека е точно кој како гласал?? Ако е ова точно, срамота е, поготово од Европа која виде голема мака од Германија, Австрија и Италија во ВСВ. :facepalm: За нас уште поголема срамота, затоа што ние се боревме за автономија, се боревме против фашизмот. Ама кога едноклеточни организми ја водат државата, што да се каже друго... :toe:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Добро бе,дали сте свесни дека за 10 години у енклави ке живееме,глеј со што се занимавате? Сериозни сте или што е работава?

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.875
Поени од реакции
7.141
Добро бе,дали сте свесни дека за 10 години у енклави ке живееме,глеј со што се занимавате? Сериозни сте или што е работава?
Епа или куртонскиов куропушачки народ (не вистинските Македонци) ќе престанат да се прават прогресивци, бањати и еуропски граџани или комотно сунет нека си направат. Пак ќе кажам, додека имаме партиски војници кои сè ќе голтнат па дури кур до јајца за пари, ние како држава НИКОГАШ нема да се оправиме...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.255
Поени од реакции
23.842
Taka si glasavme na izbori, sto se cudis.
Neli edno vreme glavnite faci na forumot ( adminite i moderatorite prtrezno) ne ubeduvaa deka siptаrite kulturno se izdignaa, evoluiraa, se izbanjaa , samo nie taka nekapeni si ostanavme.
Samo nesto isceznaa vo posledno vreme, ne se eksponiraat do tolku.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.874
Поени од реакции
36.919
Алијанса ако гледаат да се бутнат во влада, очигледно се откажале од намерата да го победат ДУИ и имаат ужасен рејтинг па сега сакаат да се ухлебаат малку.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.500
Поени од реакции
5.234
Претпоставувам дека ги нема затоа што уплатите не се редовни или се прекинати целосно, друга причина не гледам.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.507
Поени од реакции
9.318
Taka si glasavme na izbori, sto se cudis.
Neli edno vreme glavnite faci na forumot ( adminite i moderatorite prtrezno) ne ubeduvaa deka siptаrite kulturno se izdignaa, evoluiraa, se izbanjaa , samo nie taka nekapeni si ostanavme.
Taa piclata od Gjorce nikade ja nema od koga se padna rezimot a pred toa lepese banovi na nekapeni ko zolti kartoni na fudbalski utakmici a i tie drugite so nea vid videlina fatija.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom