Развод

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.185
Поени од реакции
10.158
Баш така, има трета особа и сиромавиоф е исфрлен од играта. Остави тоа плус и рогови му набиваат а тој пак и самиот се мисли што е како е и сам си набива уште повеќе.

Нејсе, јасно е ко бел ден.

*Агда, ај не го лажи чоекоф.
Да бе..има она многу време за швалерај поред мало дете кое се држи уште у скут...нема везе...он си заслужил да не го рецка штом не ги делел обврските околу куката и детето заеднички.
Кој го врти сега е работата.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.862
Поени од реакции
8.422
Да бе..има она многу време за швалерај поред мало дете кое се држи уште у скут...нема везе...он си заслужил да не го рецка штом не ги делел обврските околу куката и детето заеднички.
Тоа што го пишуваш, не е спомнато у приказнава. Сакаш да кажеш дека жените никогаш немаат пљан Б?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.903
Поени од реакции
23.312
Abe edno malo, ete uste go cica :D.
Tuku najak muabet na zena ko ke resi da se svrlja na strana pa kako opravduvanje si bara i si se tesi. Abe znaes ne mi obrnuvase dovolno vnimanie i zatoa. Da ti pukni dusata muabetot.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.904
Поени од реакции
25.249
Tuku najak muabet na zena ko ke resi da se svrlja na strana pa kako opravduvanje si bara i si se tesi. Abe znaes ne mi obrnuvase dovolno vnimanie i zatoa. Da ti pukni dusata muabetot.
Има четиригодишни деца кои сеуште цицаат. :)

А недоволно внимание не е причина да оладиш према некој?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.862
Поени од реакции
8.422

Ти си оладила од недоволно внимание на супругот и таткото на 4 годишно дете?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.903
Поени од реакции
23.312

Emi aj da go prasame, pa ako cica togas nisto da ne krvame paniki, vrska nema so iznevervanje.

Ke oladis prema nekoj so tek na vreme, toa vnimanieto ne menva mnogu.
Ali toa ne e pricina da ne se koristi kako univerzalen izgovor od zenite koga ke i pocni da i mrda gazeto na strana :toe:.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.904
Поени од реакции
25.249
Ти си оладила од недоволно внимание на супругот и таткото на 4 годишно дете?
Не со дете, ама имам оладено од емоционално недостапен лик и те како!
Кога имаш дете работите се многу поинакви, барем според мене.
Автоматски споено мислење:

Emi aj da go prasame, pa ako cica togas nisto da ne krvame paniki, vrska nema so iznevervanje.

Ke oladis prema nekoj so tek na vreme, toa vnimanieto ne menva mnogu.
Ali toa ne e pricina da ne se koristi kako univerzalen izgovor od zenite koga ke i pocni da i mrda gazeto na strana :toe:.
Муабетот ми е дека не секогаш трето лице игра улога.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.185
Поени од реакции
10.158
Тоа што го пишуваш, не е спомнато у приказнава. Сакаш да кажеш дека жените никогаш немаат пљан Б?
Зависи од жената, дали има план Б или цела азбука по ред...;)
Автоматски споено мислење:

оправдување за шврљање е токму тоа што го пиша.....нека не ти пука душата, глеј си ја жената, очи не тргај од неа и редовно обавувај си брачни должности.:P

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.362
Баш така, има трета особа и сиромавиоф е исфрлен од играта. Остави тоа плус и рогови му набиваат а тој пак и самиот се мисли што е како е и сам си набива уште повеќе.
Нејсе, јасно е ко бел ден.
*Агда, ај не го лажи чоекоф.
...фактот што не му кажува во лице на мажот, очигледно и таа трета особа има нерешени обврски, па двајцата се статус кво, но нивна нова врска веќе е создадена и зацврстена според однесувањето на жената и не би ме чудило да е тоа некој негов пријател или роднина, а може и кумот ќе да е! :toe:

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.057
Поени од реакции
2.502
Полека пријателе, овде си у светот на експертите. На твое место би направил ДНК анализа за детево, земи за секој случај влакно од кумот. Инаку има трета особа, и јас ја гледам али у куќата на венера, значи женска особа е. Фактот шо она веќе не сака да ја допираш кажува оти не сака веќе мажи.

Батали ова друже, оди покажи и љубов на сопругата и растете си го детето.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.862
Поени од реакции
8.422
...фактот што не му кажува во лице на мажот, очигледно и таа трета особа има нерешени обврски, па двајцата се статус кво, но нивна нова врска веќе е создадена и зацврстена според однесувањето на жената и не би ме чудило да е тоа некој негов пријател или роднина, а може и кумот ќе да е! :toe:

Каменот од блиску доаѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom