A kade pisuva bugarin/bugarka na dokumentov?Ако најдете некој во УВМК да ви среди да пишува бугарин/бугарка на образецот како на сликата ќе поминеПрегледај го приврзокот 350228
A kade pisuva bugarin/bugarka na dokumentov?Ако најдете некој во УВМК да ви среди да пишува бугарин/бугарка на образецот како на сликата ќе поминеПрегледај го приврзокот 350228
Superr what's his number??Pozzz do site vo grupata sakav samo da spodelam deka na moj drugar intervjo 11 mesec 2019 godina so dokumneti preku brat denes e staven na polozitelno
Najverovatno. Mislev da dostavam joste ama ete toa ti e. Oni odvaj cekaat da otkacat. Na site po staro sto sme ni go turija i potrosiv tolju vreme nadevajci se. Se igraat so ljudski sudbini.Ти го разгледав профилот. Веќе еднаш имаш доставено дополнителни документи, најверојатно тоа е причината што не ти дале втора можност
So srejka ako sakas da spodelis so kakvi dokumenti siDobro utro nov sum na forumot deneska mojot status se smeni vo polozitelno inaku intevju 10juli 2019 vo Sofia
Каде што пишува за родителите македонец/македонка да пишува бугарин/бугарка, прочитај и користи го мозокот бар малкуA kade pisuva bugarin/bugarka na dokumentov?
Исти случај на другар ама не е сигурен дали посредникот му ги однел докумемтите или неBef na doplnitelna uste lani oktomvri. Deneska gleda. Pak sum vrnat na finalna.inace nemam vneseno dopolnitelni. Sledno ke me odbijat ili ima nekoja nadez.
Znam na tie so taka vo finalna im se vrati gi odbija. So Bani bese takov slucajot. Gledam do kaj 20000 taka prepiska im se smeni nekako od neredovna vo finalna. Izgeda gi rascistuvaat tie so pominat rok.Исти случај на другар ама не е сигурен дали посредникот му ги однел докумемтите или не
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uste 2018 preku prv bratuced pa odma dopolnitelni stari izvodi od dedo mi pa potvrda od bg klub pa intervju juli 2019 pa pred nekkoj mesec na dopolnitelna so rok ako ne najdam srar dokument otkaz,pa najdov star dokument deka pra dedomi e umren I zakopan vo Sofia go dostavija I toSo srejka ako sakas da spodelis so kakvi dokumenti si