Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Abe aj ke se namestat stolcinjata tuku dolu patekata kopano kopano,mozat barem malce od komunalec da podsredat da izramnat da zalici... a za reflektorite koj cekal docekal mozi ke gi klat nekogas
Dolu e predvideno tartan pateka so 6 lenti a koga ke bid i za so ke se klava bog znaj, pak ke recam po stoti pat osven sminka na starata tribina mora da se napravat dve pomosni igralista vo kasarnata oti dzabe stadion) tribini) ko za trening se koristi samo glavniot trener koj vaka ako odi ke se ispusti za brzo

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

FB_IMG_1667397697976.jpgFB_IMG_1667397695430.jpg
Која е поентата на оние празнините шо испишват Фк Пелистер, освен вака со дрон на друг начин и од друга местоположба неможат јасно да се прочитат. Нека ги пополнат празнините или нека си набават бели столчиња.

За чешит треба да ги остат вака празни.:pos:
Мајтап настрана мислам премала е трибината за вакви пишења на името на клубот со по едно редче бели столој. Ми нема естетика, ама ајде веќе ко наумиле нека терат.

ushte eve godini nema da se zachisti okolu da se sredi malku za lik, ko deponija e cela lokacija..

Да има пари да се турни и онс старата трибина и да се напрај иста кско новата, ќе дојди за мерак стадионот. Вака е грдосија се околу новата трибина...
Мора да се напрај напор да се најдат средства за да се изгради уште една трибина.

Да има пари да се турни и онс старата трибина и да се напрај иста кско новата, ќе дојди за мерак стадионот. Вака е грдосија се околу новата трибина...
Мора да се напрај напор да се најдат средства за да се изгради уште една трибина.

То е најубо решение. Секој денар даен за реновирање на старата трибина е фрлен во бунар без дно

abe ova odvaj 7godini ja krevat ,a kamoli i uste edna , edna sminka na starata i okolu stadion da se asfaltirada se klaj tartan pateka i eden semafor nemora kiznaj kakov nekoj od eftinite

Mora da se dogradat dvete tribini pozadi golovite....najmala stavka bea vo proektot..togas po 1 mil. sekoja, sega najverovatno povekje
Znaci MORA, ako sakame ovaj stadion da zalici na nesto....
Juznoamerikanski tip na stadion (zgresen proekt od samiot pocetok, po sugestija na golemoto znaenje na dvojce, namesto da se napravi cetvrtast kako sekoj normalen moderen stadion). No, sto e tuka e, ako se prodolzi po proektot i ovaj ke zalici na nesto i daj boze nekoj odtuka da stani gradonacalnik i da ja turni starata i izgradi nova tribina, da se povrzi so ostanatite - togas ke dojdime do pristoen stadion
Montazni zad golovite spored mene nikako, samo da se prodolzi po proektot.... nemora vo vreme na ovaa kriza, neka bidi po nekoja godina, samo da ne ostani kako sto e sega...

Mora da se dogradat dvete tribini pozadi golovite....najmala stavka bea vo proektot..togas po 1 mil. sekoja, sega najverovatno povekje
Znaci MORA, ako sakame ovaj stadion da zalici na nesto....
Juznoamerikanski tip na stadion (zgresen proekt od samiot pocetok, po sugestija na golemoto znaenje na dvojce, namesto da se napravi cetvrtast kako sekoj normalen moderen stadion). No, sto e tuka e, ako se prodolzi po proektot i ovaj ke zalici na nesto i daj boze nekoj odtuka da stani gradonacalnik i da ja turni starata i izgradi nova tribina, da se povrzi so ostanatite - togas ke dojdime do pristoen stadion
Montazni zad golovite spored mene nikako, samo da se prodolzi po proektot.... nemora vo vreme na ovaa kriza, neka bidi po nekoja godina, samo da ne ostani kako sto e sega...
jas mislam nemozi kako so e da se prodolzi posto mnogu go rasirija po kjosojte i i ako prodolzat ke vlezat vo privaten posed na Siu

A be decko, ako jas napisav deka mene ne me bendisa tipot na stadionot, na nego e raboteno od strucni lica od planiranje i urbanizam, znat tie do kade se protega opstinsko zemjiste i do kade mozi da gradat.....od aspekt na gradezni dozvoli se e vo red, mestoto na Dziy e na opstinata, toj e pod kirija, koga kje padni odluka nema so tuka da se diskutira....i nikoj ne e rasiren, ednostavno takov e proektot i samo ako se isponi do kraj kke bidi dobar...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom