Се мислам што е поправилно да направам, и сакам да слушнам други мислења. Мислам летото да се префрлам на iOS и најверојатно на некој од Mac-овите, но во меѓувреме ми се налага да земам нов лаптоп бидејќи на овој пластиката се крши и се распаѓа. Чудно, немам објаснување, не играм фудбал со него жими ја.
Е сега, дали и колку е рационално да земам некој поскап лаптоп, под услови кога ќе го користам за бејсик програмирање на Пајтон, уз Вижуал студио за Си, и програми за математика и физика?
Два ми паднаа во око, едниот е побуџетен и сметам дека ќе заврши работа за одрдеден период, и е на пола цена, а другиот е сосема фајн.
Купи Лаптоп LENOVO IdeaPad 3 15ITL6 82H802R4BM 15.6 ", INTEL CORE I3-1115G4, RAM 12 GB, SSD 512 GB, INTEL UHD GRAPHICS, ЗЛАТИСТ на изгодна цена и с в'зможност за изплаштане. Доставка до цјалата страна или вземане от магазина.
www.technopolis.bg
Купи Лаптоп HP Pavilion 15-EH2003NU /6X8G5EA 15.6 ", AMD RYZEN 7 5825U, RAM 16 GB, SSD 512 GB, AMD RADEON GRAPHICS, СРЕБРИСТ на изгодна цена и с в'зможност за изплаштане. Доставка до цјалата страна или вземане от магазина.
www.technopolis.bg