Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сва среќа во живот си осетил благодетите на гас како затоплување така и за индустриски намени. Кажи а какви елите не владеат. Такви стратези па нема ни на запад. 30 години неспособност една земја од милион и кусур да де гасифицира. Али све је то мастер план на нашите(СДММ и Дпмне), подалеку од Руски гас. Затоа сега со Урсулче ќе се врзат за ЛНГ. Ништо чудно и терминал да напраат по текот на Вардар а? Таман контра текот на реката ќе пловат танкери.Изгледа Путин пуштил гас или Сорос го пуштил ХААРПот пошто на плаживе во Охрид е мај.
Среќа што не сме Полска па да измрзенеме![]()

Epten imaat trpenie Rusite ili nemaat balls. Iran ispadna so povekje balls. NATO im go unishti gasovodot za da im gi namali prihodite, NATO oruzje so NATO logistika naveduvano od NATO dronovi im ja lovi crnomorskata flota I NATO sateliti brkaat nivni pozicii.
Ukrainskata strategija e jasna, samo edna rabota sakaat. Da provociraat i da gi nateraat na rusite na posilni napadi so cel NATO direktno na vleze posho samo toa e spas za niv (sega e nekade na linija, zavisi kako gledash).
Мислам дека си повеќе заебан (буквално), отколку суптилен - ако ништо друго судејќи само според патологијата на потребата да направиш нов профил со варијација на името на противникот (можеби/веројатно заради плескањто во дискусии како Мандинго што плеска тинејџерки).Суптилно е баба, малце сум заебан.
,,Македонски државјани".
Ништо не и` е на флотата. Нема веќе слободен превоз на жито. Сега има уште еден повод Русија да ја изрока пак Украина.Смени слика од флотава Црноморска денеска.
Чекајте уште некој денар покачување на лебот таму.Не научија украинциве, сега кога ќе им исклучат скроз струјата па ќе кукаат. И тоа све го праат за некои пирови победи.
Па експлозивите за мостот Керч-Крим ги шверцале со таков брод. Којзнае што све шверцуваат. И не е дека нема слободен превоз за жито, само нема превоз без инспекција од руски инспектори. Тоа прави застој, ама јбг никој не сака терористи да им шверцуваат експлозиви и оружје. Украинците се тие што ја изневерија довербата (ок, не Украинците - туку нивните газди одНишто не и` е на флотата. Нема веќе слободен превоз на жито. Сега има уште еден повод Русија да ја изрока пак Украина.