- Член од
- 14 ноември 2013
- Мислења
- 7.510
- Поени од реакции
- 23.553
Не знам што е смешно, ова е лошо за Украина (па и светот).Специјална операција, специјална економија
Не знам што е смешно, ова е лошо за Украина (па и светот).Специјална операција, специјална економија
После една таква воена економија дури траеше војната во Авганистан СССР пропадна. Во зенитот на специјалната операција во Авганистан, 80% од економијата на советите одела за војната.Не знам што е смешно, ова е лошо за Украина (па и светот).
Теоретски шанси нема, од каде ти е оваа информација?!После една таква воена економија дури траеше војната во Авганистан СССР пропадна. Во зенитот на специјалната операција во Авганистан, 80% од економијата на советите одела за војната.
Мислам не правиме муабет за Кина или САД, па да може да издржи таква состојба, правиме муабет за економија помала од Тексас.
Eh pa vaka koga nekoj sporeduva ekonomija na Teksas ili Italija, so Rusija, pa bila benziska pumpa shto glumi drzhava i tra la la...После една таква воена економија дури траеше војната во Авганистан СССР пропадна. Во зенитот на специјалната операција во Авганистан, 80% од економијата на советите одела за војната.
Мислам не правиме муабет за Кина или САД, па да може да издржи таква состојба, правиме муабет за економија помала од Тексас.
Тенеќе не ја знае онаа народната:Eh pa vaka koga nekoj sporeduva ekonomija na Teksas ili Italija, so Rusija, pa bila benziska pumpa shto glumi drzhava i tra la la...
Gledajte shto stanuva so toa shto Rusija kivna, zapadot fati bronhitis, nevideni poskapuvanja, greenje energensi, gjubriva, hrana masovni demonstracii i da ne redam. Teksas utre da propadne svetot nema ni da primeti. Ke sporeduvassh potencijal na Teksas so potencijal na kontinent.
Е па не сум од вчера. Ги штеловале русите дур можеле економските податоци, на крај мораше да излези на површина.Теоретски шанси нема, од каде ти е оваа информација?!
Tenekje e ovde za spoterka, ako si igral dzamlii jasno ti e za shto zboruvam.Тенеќе не ја знае онаа народната:
Мало мало али набивало.
дај избриши го јузеров имаш изнапишано глупости за три милениума досегаПосле една таква воена економија дури траеше војната во Авганистан СССР пропадна. Во зенитот на специјалната операција во Авганистан, 80% од економијата на советите одела за војната.
Koga beshe toa...pred 50 godini chinam.Е па не сум од вчера. Ги штеловале русите дур можеле економските податоци, на крај мораше да излези на површина.
Администрацијата на Реган не можела ни да претпостави колку е лошо во СССР, затоа што и тие ги добивале податоците што биле штеловани за Претседателот на СССР.
Континентот е на раб да прогласи воена економија во целост како резултат на ужасите што им се дешаваат на економски план.Eh pa vaka koga nekoj sporeduva ekonomija na Teksas ili Italija, so Rusija, pa bila benziska pumpa shto glumi drzhava i tra la la...
Gledajte shto stanuva so toa shto Rusija kivna, zapadot fati bronhitis, nevideni poskapuvanja, greenje energensi, gjubriva, hrana masovni demonstracii i da ne redam. Teksas utre da propadne svetot nema ni da primeti. Ke sporeduvassh potencijal na Teksas so potencijal na kontinent.
Без разлика, што е поразлична Русија сега?Koga beshe toa...pred 50 godini chinam.
После една таква воена економија дури траеше војната во Авганистан СССР пропадна. Во зенитот на специјалната операција во Авганистан, 80% од економијата на советите одела за војната.