- Член од
- 30 август 2011
- Мислења
- 1.106
- Поени од реакции
- 1.364
Абе ние сме луѓе во години не личи овде да дремимеМислам дека Еди е хомичус![]()
Ама тоа што ти на 18 години во сабота вечер си овде ми зборува дека не си многу по пичкиве

Абе ние сме луѓе во години не личи овде да дремимеМислам дека Еди е хомичус![]()
Израелците тоа го знаат и затоа 5 понуди за повик одбиле за Бени Ганц со Проливзников.Башка, замисли каква пандорина кутија ке се отвори со давање ракети на Украина, ќе треба Русиве да дадат балистички на Египет, Либија, Алжир.
Италија и Шпанија will not be amused.
Јас сум студент, учам. Не дремам по кафичи, диска. Си фаќам јас мирни пички.Абе ние сме луѓе во години не личи овде да дремиме
Ама тоа што ти на 18 години во сабота вечер си овде ми зборува дека не си многу по пичкиве![]()
Ауаи кој хејт им удриИскрено да ти кажам и јас прво на тоа си помислив. Ама така си ставаме трн у здрава нога бе. Таква педерана расипана да пратиш во војна дефинитивно ќе неможеме да си го исчистиме името со векови. И така не се способни за репродукција, ќе треба да ги изолираме во некој камп и некоја следна генерација само да фрли жива сода, за да може земјата да ги свари полесно.
Не му давај идеи, преблиску е Косово за ние да гледаме сеир (ако нуклеарно го денацифицираат).Ако ти сакаш нуклеарки да почнат да врнат по Украина, повели. Оди гаѓај ја Москва ама кога ќе врнат нуклеарки врз Украина, не помислувај дека НАТО курвите ќе се одмаздат. Ќе си гледаат сеир.
Ако е стварно од Дебарца, дедовците у гроб Перо пропелеро...
Ајде ајде џабе извезе сеа, пак си го лапна ко нацист руски дронТри сати мислење и олку успеа да смислиш
ова е и за тебе господине ремекдело патетично,буквално блебеташ без ништо да кажеш со цели параграфи али секоја чест за трудотајде сега време е да си легнете со дарче касно е веќе
![]()
Не бе кур бараш по кафичи овде е забаватаЈас сум студент, учам. Не дремам по кафичи, диска. Си фаќам јас мирни пички.![]()
Ај може ќе се видиме. Само облечи ја облекава од тој типацот на твојот аватар, а јас од Путинчо.Не бе кур бараш по кафичи овде е забавата![]()
еј овај на рандеву ме поканиАј може ќе се видиме. Само облечи ја облекава од тој типацот на твојот аватар, а јас од Путинчо.
кај си бе легендо, од старост ќе умрам дури да вратишАјде ајде џабе извезе сеа, пак си го лапна ко нацист руски дрон
И полека со тинкањето заедно со топлата наци хомо екипица, плускавци ќе ви излезат па после кој ќе спрдачиме тука коа нема да пишуете
Пис аут Еди Истина![]()
абе сите дедовцини се вртат само од дедоти миро течеАко е стварно од Дебарца, дедовците у гроб Перо пропелеро...
Па ти сакаш да ме видиш. Само мене ме спомнуваш. Еве ти дозволувам, само без секс. А и во живо да те рендам (за темава) е посекси.еј овај на рандеву ме поканидечко немој вакви геј роул плеј муабети стариве ќе ги уплашиш
![]()
Стар си и да те *** пак ќе бидиш у ќар.еј овај на рандеву ме поканидечко немој вакви геј роул плеј муабети стариве ќе ги уплашиш
![]()
Чим се таквите како тебе живи-здрави и влакно не им фали, и дедовците мои се вртат у гроб.абе сите дедовцини се вртат само од дедоти миро тече![]()
Од старост не, ама дека си медицински феномен од тоа може, живее а нема мозоккај си бе легендо, од старост ќе умрам дури да вратиш
еден пост на 3 сати, вака се брани русија?
иначе навистина почнувам да уживам во дискусијата со тебе, едно време милсев дека се разбираш вистина ама се зезаш нешто ти дарче двојката да си бил. Се скапа 3 муабети ги вртиш во последниве 20 поста не знам како не ти се смачи![]()