Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нели не вредеше да се игра клаџа веќе? Нели ти се смачи?

Ne vredi.
Ama teshko e da se napravi promena.
Imam silna namera da otkazam i da se zanimavam so drugi raboti.
Pred se najmnogu sakam povtorno da se vratam na sportskiot zivot, fudbal i basket igrav cel zivot no poslednite nekolku godini zapostaviv ne sum igral voopshto i mnogu se druzam so kocka, droga i od vreme na vreme so kurvi.
Ubavo bese na pocetokot i sredinata, no sea vekje sum debelo zasiten od seto toa i ne me raboti povekje...
Me raboti ama ne kako porano...
Sum ja ispusil cela Holandija i Kalifornija i do neodamna rabotev gore so vrekji kako toa da se gramcinja, biznisot uste funkcionira no sosema tivko bidekji me nema na teren.
Drugi rabotat za mene, a na drugite ne im veruvam tolku kolku shto si veruvam na sebe.
Sum ebel skoro se shto sum posakal, sum dobival i gubel ogromni pari na kladilnica i vo kazino, za srekja kazinoto odamna go bataliv ima 5-6 godini kako ne sum vlegol na takvo prokleto mesto.
Teshko e da se napravi promena no ke se potrudam ke dadam se od sebe da go smenam nacinot na zivot sto poskoro.
25 godini imam, ima uste nadez za mene.

Ne vredi.
Ama teshko e da se napravi promena.
Imam silna namera da otkazam i da se zanimavam so drugi raboti.
Pred se najmnogu sakam povtorno da se vratam na sportskiot zivot, fudbal i basket igrav cel zivot no poslednite nekolku godini zapostaviv ne sum igral voopshto i mnogu se druzam so kocka, droga i od vreme na vreme so kurvi.
Ubavo bese na pocetokot i sredinata, no sea vekje sum debelo zasiten od seto toa i ne me raboti povekje...
Me raboti ama ne kako porano...
Sum ja ispusil cela Holandija i Kalifornija i do neodamna rabotev gore so vrekji kako toa da se gramcinja, biznisot uste funkcionira no sosema tivko bidekji me nema na teren.
Drugi rabotat za mene, a na drugite ne im veruvam tolku kolku shto si veruvam na sebe.
Sum ebel skoro se shto sum posakal, sum dobival i gubel ogromni pari na kladilnica i vo kazino, za srekja kazinoto odamna go bataliv ima 5-6 godini kako ne sum vlegol na takvo prokleto mesto.
Teshko e da se napravi promena no ke se potrudam ke dadam se od sebe da go smenam nacinot na zivot sto poskoro.
25 godini imam, ima uste nadez za mene.
Младо момче си бил ти јас мислев дека си постар од 35 .За тие години многу имаш искусено

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Младо момче си бил ти јас мислев дека си постар од 35 .За тие години многу имаш искусено

Mi se pruzija priliki koi morav da gi iskoristam.
Iskreno bas naprotiv nisto nemam iskuseno vo zivotot osven rabotite koi gi nabrojav pogore, poradi takviot nacin na zivot gi propustiv poubavite raboti vo zivotot.
Propustiv edno angelce koe ne mozam da si go oprostam nikako, sea trebase da bidam familijaren covek i da rastam deca a ne uste da se motam po kladilnici.
Od ovaa gledna tocka da mozam da biram pomegju takviot zivot i angelceto so koe ke rastevme deca vo sekoe vreme bi odbral da rastam deca.
Se nadevam nekogas povtorno ke sretnam takva posebna peperutka kakva ne se sretnuva sekoj den.

И јас брат ко тебе сум само шо од ко се откажав од кладење животот уште толку ми тргна низ брдо :ROFLMAO: . Шала на страна нема да згрешиш што побргу направи го тоа јас и онака сум баксуз цел живот шо помалку пороци подобро.

Klipceto so komardzijata me odnese do drugo klipce:pos::pos::pos:se pomocav vo gakji

Mi se zgadija Efes mnogu dobar tiket mi padnaa ke gi cekav uste Bruklin i Lillard za 5000 evra... U picku mater
Автоматски споено мислење:

Majkata vo picka da im ja iznaebam dobiten ke bev ke gi dade Bruklin i Lillard...
IMG_20221021_152831.jpg

Последно уредено:
Нотингем Форест-Ливерпул 1Х
Ливерпул со мешан состав,без (Жота,Нунез,Диаз,Тиаго,Трент,Матип) на гостински терен и не се сезонава во форма.На Форест очајно му требаат бодови па мислам дека може да извлечат некој бод овде.

Ливерпул со мешан состав,без (Жота,Нунез,Диаз,Тиаго,Трент,Матип) на гостински терен и не се сезонава во форма.На Форест очајно му требаат бодови па мислам дека може да извлечат некој бод овде.
На ситна пара може да се изигра 1X

:oleee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom