Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра апликација за ИПТВ е Тивимејт. Во Гугл продавницата имаш бесплатна верзија за една листа , годишно е 8 евра а трајно 25 евра.
Следна е ОТТ Навигатор еве ти линк за апк премиум верзија- модификувана/
Отт навигатор
IPTV Extreme Pro - про верзија околу 1 долар , со сопствени извори за ТВ водич.
Ако не ти се дава долар на авторот Турати еве линк за апк мод
IPTV Extreme Pro v117.0 APK (Patched)
И уште една во Гугл продавницата - Ultimate IPTV Loader PRO Про верзијата е околу 100 денари-автор Антонио Димитридев.
Има уште многу ама овие се најдобри
E фала ќе ги испробувам сите апликации. Битно ми е да може да може да се стави EPG па потоа и дизајн.

Pozddrav...
Kako je to mogoče http://roi-tv.net:9000
isti MAC.

stalker portal 4.0 DELA
stalker portal 7.1 pokaže programe samo NE DELAJO
SFVIP pokaže programe samo NE DELAJO

Ima kdo kako idejo?

To si vec jednom pitao i koliko se sjecam odgovora nisi dobio...tako ce biti i sad...:toe:

Kod mene neradi niti u ijednom navedenom od ova 3 playera...:(

Sa kojim programom si odprl? Rabil bi filme in risanke, ki jih stalker portal player 4.0 ne podpira

stalker portal 4.0 DELAJO kanali
stalker portal 7.1 pokaže programe samo NE DELAJO
SFVIP pokaže programe samo NE DELAJO
Imaš m3u listu u PM

Da li moze pomoc oko liste za novajliju po pitanju iptv-a i fire stick 4k max-a? Imam kuci yettel optiku i tv i eon aplikaciju na tv, ali mi je potrebna opcija na vikendici koju koristimo 4-5 meseci godisnje da imam sta da pogledam kad udjem u kucu. Problem je sto bih i sport klub, a i superstartv. Ako ima neka exYu lista za tivi mate bio bih vam zahvalan.

Pozdrav svima! Imam jedno pitanje ako je neko upucen u tu tematiku. U zadnje vreme me zeza net, zakuca na nulu , ali samo kad ukljucim smart tv, cak ne pomaze ako ga iskljucim sa mreze i kablom i wifi. Istog momenta kad iskljucim tv net bude oko 1 mbt/s a posle restarta rutera se vraca na standardnu brzinu koju imam. Dali neko zna o cemu se radi? Verovatno je problem do provajdera ali njihov nacin resavanja problema je samo 'Iskljucite uredjaj na par minuta iz zida'. Unapred hvala na odgovoru i izvinjenje ako je spam teme.

Pozdrav svima! Imam jedno pitanje ako je neko upucen u tu tematiku. U zadnje vreme me zeza net, zakuca na nulu , ali samo kad ukljucim smart tv, cak ne pomaze ako ga iskljucim sa mreze i kablom i wifi. Istog momenta kad iskljucim tv net bude oko 1 mbt/s a posle restarta rutera se vraca na standardnu brzinu koju imam. Dali neko zna o cemu se radi? Verovatno je problem do provajdera ali njihov nacin resavanja problema je samo 'Iskljucite uredjaj na par minuta iz zida'. Unapred hvala na odgovoru i izvinjenje ako je spam teme.
Onako,laicki...Je li tacan datum i vrijeme na TV?Jesi li probao ugasit(blokirat) WiFi na TV i koristit samo Ethernet?Mozes li "uci" u router i dati staticnu IPv4 za TV?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom