chef_cook
._perlous
- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 4.326
- Поени од реакции
- 13.263
ВСС-Винторез,АСВК,Драгаунов СВДМ,CZ700,а друго што имаш користено?
ВСС-Винторез,АСВК,Драгаунов СВДМ,CZ700,а друго што имаш користено?
Да немаше Украина шуми, згради одамна ќе изгубеше. Покукавичко војување не сум видел досега.
Фатен жив како лаже сироткото дека ме снемало а уствари него го снемуе, па уште и продолжува да се резили. Друже, размонтиран си ко нато оружје, џабе везеш. Со лажови толку.што ќе скриншотнеш бе дека ми немаш одговорено 10 пати исто прашање туку се вртиш како киша око крагујевца?
Ах таа потсвест педерска ццц. Гревко, нит си ме задупил а галиба нит си некат нешо женско задупил. За друго, верувам дека си примкаш.те задупив
Дежурен кловн има само еден, ти. Останатата наци-екипица се ротираат. Аргумент да те удри у чело нема да го препознаеш. Нит па некат си употребил.пробај малце аргументирано наместо кловн овде да се правиш пред еден куп луѓе
Буквално се опиша сам себе.буквално од кога сум на темава ништо немаш конкретно кажано сем да се лепиш на луѓе како крлеж и да ги масираш
Сум те погодил ко Путин денес со снајперот.еве ти малце од твоите мудрости и афоризми
Да, згради. Секоја војска кога војува не смее да користи згради, а тука се подразбираат болници, училишта, банки итн. Буквално целава војна на Украина се фокусира во зградите. Целата одбрана им е таму. Не за џабе Амнести излезе со податоци за тоа. Секоја офанзива на Украинците ти е навлегување во напуштена територија од Русите.![]()
![]()
![]()
ЗГРАДИ ДА НЕМАЛА![]()
Ова е се различна класа, не можеш некоја голема споредба да направиш. Со други дмр треба да ја пробаш да видиш како стоиВСС-Винторез,АСВК,Драгаунов СВДМ,CZ700,
Продолжуваш со празно плампање сендвичару како и секогаш, ако сакаш нешто содржајно да кажеш можеш да ни објасниш за нацистичко империјалистичката доктрина или пример петте точки за кои те прашував пред некој денМлатење празна слама
Значи украина да немаше згради, шуми, реки, и сите да застанеа во една нива и да не се бранеа до сега ќе победеше русија не знам што не ти е јасноЗГРАДИ ДА НЕМАЛА![]()
Ехее прво герасимов го величавте па некој друг имаше многу опасен пролетоска го кажувавте, сега ќелешов последно, али за брзо пак ќе се разочарате
П.с. Дарко намали да го плескаш толку,ќе ти искочат осигурачите.
Абе ти уште се препелкаш? Не ја труј темата, вежбај малце нелажење па намини.Продолжуваш со празно плампање сендвичару како и секогаш, ако сакаш нешто содржајно да кажеш можеш да ни објасниш за нацистичко империјалистичката доктрина или пример петте точки за кои те прашував пред некој ден
За педерска потсвест не знам проверете се со екипава по постови пола тема за курови за транссексуалци за педери и за пушење зборуватеплус фиксација за мачо претстави на машкост/ полу голимажи кои јаваат коњи и цврсти раце,многу сомнително
ај оди со даре легнете сиАбе ти уште се препелкаш? Не ја труј темата, вежбај малце нелажење па намини.