- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.376
- Поени од реакции
- 15.576
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали се ова твои лични фотки и ако да, одѓучи се за само еднаИли пандан на оние по америкине што се спремаат за апокалипса, такозвани preppers
Прегледај го приврзокот 348545
Прегледај го приврзокот 348546
....грешка сте во насловот...воопшто не асоцира дека е фото натпревар, ни број ни наслов ни бутур и јас помислив дека е некоја тема рандом отворена од ѓоко тука, па се постира онака фотки, така и ова зимница....итнДали се ова твои лични фотки и ако да, одѓучи се за само една![]()
Abe ovaa tema kako onoj so bil na lekar oti go bolelo stomakot. Sto jadese go prasva. Lazanji so tartufi, prepelica vo sos od picke si mater, vino sortno nekoe od 100 evra casa i taka. Ajde be dosta, ne si na instagram, kazi stvarno so jadese. Peceni piperki so izvarkaAko nema kandidati za ovaa tema...ili da ja smenime temata ili propaďa tekovnata nedela
Mislam deka sekoj vo svojot tanjir stava dodatok na ručekot...ne mora toa da bidi domašna zimnica.
Neka e i tegla feferoni....kiseli krastavički iseckani....ima mnogu primeri za ovaa tema
Ја сум турбо бизи плус на одморAko nema kandidati za ovaa tema...ili da ja smenime temata ili propaďa tekovnata nedela
Mislam deka sekoj vo svojot tanjir stava dodatok na ručekot...ne mora toa da bidi domašna zimnica.
Neka e i tegla feferoni....kiseli krastavički iseckani....ima mnogu primeri za ovaa tema
Inaku ke ne rasturese so sliki od tursijata so ja spremi za zimata . Onaka vo vizba naredeni tegli, belezani kao ajvar, ljutenka, pipercinja ljuti i blagi posebno, kornisoni, karfiol so morkovcinja i nekoj zelen domat. Vo pozadina bureto so kominjak i niza od suseni piperki. Nad regalot dunki i slatko od smokviЈа сум турбо бизи плус на одмор![]()
@gjoko-mkd izdrzi, so tebe sum. Ostaj i ti ovie modernive.
Прегледај го приврзокот 348918
Автоматски споено мислење:
Inaku ke ne rasturese so sliki od tursijata so ja spremi za zimata . Onaka vo vizba naredeni tegli, belezani kao ajvar, ljutenka, pipercinja ljuti i blagi posebno, kornisoni, karfiol so morkovcinja i nekoj zelen domat. Vo pozadina bureto so kominjak i niza od suseni piperki. Nad regalot dunki i slatko od smokvi.
Pa i @Agda Beata da i tekni da presrami i da ne se ponasa ko naturalizirana islandgjanka pa da opni edna slika so suseni haringi onaka nanizani ko piperki, pa tegla so meso vo tegla ,normalno od ajkula i toa od tie smrdenite koi gordo gi spremila za mazeto posto ljubov, baska domakinka i tegla ajvar od stari kraj koja si ja zela sega ko bese tuka dolu. I taka sramezlivo da nazira nekoe sise komova i domasno laceno od lanskata berba.
Pod tukasna mislis islandgjanska ili nasa od tuka?Сакав да сликам тукашна зимница, ама не знам каде да најдам. И не дирај по рани, ни ракија земав, ни ајвар.
Него, му запнав на мојов да ми најде смрдена ајкула да пробам, му реков за инат на владе. Нека се чуди сега кој е владе.
E to ti e propustИ не дирај по рани, ни ракија земав, ни ајвар.![]()
Gjoko ne se zamaraj, mojata protiv tvojata, a Jas za tvojata ke glasam, taka da slednata tema e tvoja.на сите натпревари јас учествував со нешто лично, мое или јас сум го направил:појачалото во ,,технологија,,....во ,,овошје,, моие јаболка кои лично сам ги берев, во ,,сцена од хорор филм,, сам монтирав нешто набрзина...а кога темата беше околу природа или знаменитости секогаш постирав нешто наше македонско.
Ич не ми беше целта да постирам фантастични слики на пример од Парга , Сивота или слични инстаграм фалење дестинации
Многу пати не сум ја одбирал најдобрата фотографија, туку таа што има нешто поисконско во нејзе
Но вероватно треба да се променам....бидејќи сум мањина овде,а плус сум 2:1 према сите во најмала рака(во години), па....
Знам и затоа немам профил ни на ФБ, ни Месинџер, имав Инстаграм и го избришав....твитер имам...Gjoko ne se zamaraj, mojata protiv tvojata, a Jas za tvojata ke glasam, taka da slednata tema e tvoja.
Se nadevam nekoi raboti ti stanaja pojasni kako stojat rabotite po socijalni mrezi. Najcesto se e laga i izmama.
Napraj ja listata, mojata i tvojata i slednata tema e tvoja.Знам и затоа немам профил ни на ФБ, ни Месинџер, имав Инстаграм и го избришав....твитер имам...